A bátyám legjobb barátja ki akar kezdeni velem és
undorító dolgokat ír nekem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A bátyámmal nagyon jó a kapcsolatom, de ezt még ő se tudja. Nem mertem neki elmondani, féltem hogy hülyének néz. A legjobb haverja mostanában elkezdett zaklatni, (egyébként 20 éves) és olyan mocskos dolgokat ír nagyon durva
Csak hogy mondjak egy példát; Ma volt a ballagás a suliban, kiraktam egy insta storyt ahol a barátnőimmel selfizek, erre rám ír hogy: "Uhh de szép vagy, sz*ptatni akar a f***om"
És ez csak egy példa volt... Nemtudom mit csináljak gyakran jön át ide az a pasi és olyankor mindenki csodálkozik hogy bezárkózom és nem értik miért légyszi mondjátok mit kéne csinálnom?
mutasd meg a bátyádnak, anyádnak, apádnak, a szomszédnak, osztálytársaidnak, midnenkinek. tudja meg mindenki milyen undorító alak. és ne te érezd rosszul magad, te az áldozat vagy. érezze rosszul magát a zaklató, mert ő az aki hibázott.
2021. jún. 12. 20:18
12/33 anonim válasza:
Így van 11-es, nagyon igazad van!!!
2021. jún. 12. 20:20
13/33 anonim válasza:
Nehogymár te menekülj előle...feldühít és elszomorít egyben, hogy ilyenkor még mi nők érezzük magunka kellemetlenül. Szólj akárkinek, mindenkinek, addig menj amíg biztonságban nem érzed magad legalább a saját házadban..
2021. jún. 12. 20:24
14/33 anonim válasza:
Egyébként már abból is látszik, milyen degenerált alak, hogy 20 évesen általános iskolából ballagott (hozzá képest) kislányokat akar felszedni. Persze, mert egy korban hozzáillő 17-20 éves azonnal elhajtaná.
2021. jún. 12. 20:28
15/33 anonim válasza:
Szerintem amúgy simán fel is jelenthetnéd, hátha abból tanul, hogy így nem viselkedünk a nőkkel..
2021. jún. 12. 20:30
16/33 anonim válasza:
Először hajtsd el a fenébe, mivel képtelen normális módon "udvarolni". A bátyád biztosan nagyon hatékonyan lerendezné a kérdést, beszélj vele.
2021. jún. 12. 20:48
17/33 anonim válasza:
17: talán nem kellene egyből a 15 éves kislányt hibáztatni, hanem a 20 éves felnőtt férfi viselkedésén kellene elgondolkozni... vagy csak nem te is pedofil vagy?
amellett meg mutasd már meg kérlek hogy honnan tudod azt hogy milyen képet csinált?
Következő mi lesz, megérdemelte, minek született meg?
te mit szólnál ha neked írkálnának ilyenekt?
2021. jún. 12. 21:21
18/33 anonim válasza:
14-es!
A csávó tényleg zaklató, de hülyeségeket ne írjunk már. Jogilag udvarolhat ilyen idős csajoknak. A saját korosztálya meg azért hajtaná el, mert azok szintén az idősebb palikkal akarják megdu.gatni magukat.
2021. jún. 12. 21:31
19/33 anonim válasza:
19-es!
A 15 éves mióta kislány? Abban meg igen is felelőssége van, hogy milyen képet csinál és oszt meg magáról.
2021. jún. 12. 21:32
20/33 anonim válasza:
Ne légy buta, mutasd meg bátyádnak és a családnak az üziket és aztán hagyd rájuk miképp oldják meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!