A bátyám legjobb barátja ki akar kezdeni velem és undorító dolgokat ír nekem! Mit tegyek?
A bátyámmal nagyon jó a kapcsolatom, de ezt még ő se tudja. Nem mertem neki elmondani, féltem hogy hülyének néz. A legjobb haverja mostanában elkezdett zaklatni, (egyébként 20 éves) és olyan mocskos dolgokat ír nagyon durva
Csak hogy mondjak egy példát; Ma volt a ballagás a suliban, kiraktam egy insta storyt ahol a barátnőimmel selfizek, erre rám ír hogy: "Uhh de szép vagy, sz*ptatni akar a f***om"
És ez csak egy példa volt... Nemtudom mit csináljak gyakran jön át ide az a pasi és olyankor mindenki csodálkozik hogy bezárkózom és nem értik miért légyszi mondjátok mit kéne csinálnom?
18-as: tegyünk már különbséget az udvarlás és a zaklatás között. Szerinted az a példa amit a kérdező írt, az udvarlás kategóriájába esik? Ne már
19-es: kiskorú, gyerek, a húszévessel ellentétben. Igen, felelőssége van. Na de áruld már el,hogy honnan veszed hogy kfogásolható képet osztott meg magáról? És, csak hogy valami nagyon forradalmit mondjak: ilyeneket irkálnia még akkor sincs joga annak a sz* rdarabnak, ha urambocsá' kicsit kivágottabb felsőben van.
Remélem börtönbe kerül az összes áldozathibáztató mocsokkal együtt, és majd ott "megsz* ptatják"
Kedves Kérdező,
tényleg mutasd meg! Hidd el, tudom, hogy nehéz az ilyenről beszélni, meg szorong az ember, de mutasd meg. Jobb, ha a tesód is látja a legjobb barátjának az igazi arcát, hidd el.
Én középső gyermek vagyok, 4-en vagyunk tesók, és én is akarnék az ilyenről tudni, ez fontos.
23-as!
Te meg honnan veszed, hogy nem? Nem ismered a mai fiatal nőket?
És egy szerinted áldozathibáztató mégis miért kerülni börtönbe? Mert szerinted áldozathibáztató? Akkor a hozzád hasonló feministák kerüljenek börtönbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!