Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám legjobb barátja ki...

A bátyám legjobb barátja ki akar kezdeni velem és undorító dolgokat ír nekem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A bátyámmal nagyon jó a kapcsolatom, de ezt még ő se tudja. Nem mertem neki elmondani, féltem hogy hülyének néz. A legjobb haverja mostanában elkezdett zaklatni, (egyébként 20 éves) és olyan mocskos dolgokat ír nagyon durva

Csak hogy mondjak egy példát; Ma volt a ballagás a suliban, kiraktam egy insta storyt ahol a barátnőimmel selfizek, erre rám ír hogy: "Uhh de szép vagy, sz*ptatni akar a f***om"

És ez csak egy példa volt... Nemtudom mit csináljak gyakran jön át ide az a pasi és olyankor mindenki csodálkozik hogy bezárkózom és nem értik miért légyszi mondjátok mit kéne csinálnom?

2021. jún. 12. 19:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le.
2021. jún. 12. 23:05
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg a tesódnak és anyukádnak. A srácot meg tiltsd le. Nehogy már te szégyenkezz egy bunkó miatt!
2021. jún. 12. 23:32
 23/33 anonim ***** válasza:
92%

18-as: tegyünk már különbséget az udvarlás és a zaklatás között. Szerinted az a példa amit a kérdező írt, az udvarlás kategóriájába esik? Ne már

19-es: kiskorú, gyerek, a húszévessel ellentétben. Igen, felelőssége van. Na de áruld már el,hogy honnan veszed hogy kfogásolható képet osztott meg magáról? És, csak hogy valami nagyon forradalmit mondjak: ilyeneket irkálnia még akkor sincs joga annak a sz* rdarabnak, ha urambocsá' kicsit kivágottabb felsőben van.

Remélem börtönbe kerül az összes áldozathibáztató mocsokkal együtt, és majd ott "megsz* ptatják"

2021. jún. 13. 19:07
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

tényleg mutasd meg! Hidd el, tudom, hogy nehéz az ilyenről beszélni, meg szorong az ember, de mutasd meg. Jobb, ha a tesód is látja a legjobb barátjának az igazi arcát, hidd el.

Én középső gyermek vagyok, 4-en vagyunk tesók, és én is akarnék az ilyenről tudni, ez fontos.

2021. jún. 13. 21:39
 25/33 anonim ***** válasza:
15%

23-as!

Te meg honnan veszed, hogy nem? Nem ismered a mai fiatal nőket?

És egy szerinted áldozathibáztató mégis miért kerülni börtönbe? Mert szerinted áldozathibáztató? Akkor a hozzád hasonló feministák kerüljenek börtönbe!

2021. jún. 15. 01:27
 26/33 anonim válasza:
100%
Lett vlmi? Sikerült ellátni a baját?
2021. jún. 15. 17:06
 27/33 A kérdező kommentje:
26. Igen, a bátyám elbeszélgetett vele elég durván és szerencsére azóta békén hagy.
2021. jún. 15. 17:48
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Valami hianyzik tortenetbol, vagy kamu az egesz. Miert kuldozgetne valaki a baratja csaladtagjainak, ilyen bunko uzeneteket, ok nekul ? Legfeljebb azt tudom elkepzelni, hogy abban a korben az ilyen megnyilvanulas teljes megszokott hetkoznapi, es a batyja is rendszeresen igy kommunikal masokkal, egymaskozt. Es a "SZETSZOPATNALAK RIBBANC" mondjuk csak annyit jelent, mint masoknal "hello, szia jonapot".
2021. jún. 16. 14:57
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért kommunikál így mert azt hiszi bármit megtehet a nőkkel ha neki áll a farka. Ez nem kamu, sajnos gyakoribb mint gondolnánk.
2021. jún. 16. 14:59
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
ilyen sajnos van, én is kaptam ilyen jellegű üzeneteket 14-16 évesen. a srác pár évvel volt idősebb tőlem. fel se fogta hogy gusztustalan, bunkó dolgokat írt nekem. neki ez teljesen oké volt, és nem értette hogy miért nem olvadok el a "nyalom a pinád" típusú üzenetektől.
2021. jún. 16. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!