Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy reagálnátok, ha megtudnát...

Hogy reagálnátok, ha megtudnátok a nővéretekről, hogy nem is olyan "nagy lány" mint ahogy előadja otthon?

Figyelt kérdés
Szóval a nővérem elég domináns beállítotságú, hisztis és akaratos, és mindíg az van amit ő akar, mivel 6 év van köztünk sokszor el is vert ha nem tetszett neki valami. Mindíg ő volt amúgy a nagy és erős nővér. Viszont most nemrég megtudtam róla hogy volt olyan hogy meghunyászkodott más csajoknak, illetve olyan is amikor rendesen elp. cs@zták. Te ezek után mit gondolnál róla? Az igazság az hogy azt nem szerettem amikor engem basztat, de mindíg büszke voltam rá, hogy ő az aki a lányok közt uralkodik.

2023. szept. 26. 21:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Pont azért adja elő otthon, hogy milyen nagymenő, mert valójában egy senki. Az én nővérem dettó ugyanez volt, és kislánykoromban (15 év van köztünk) én is elhittem neki, hogy ő valami népszerű, nagyszájú, mindenkit leigázó csaj, aztán felnőttként láttam csak át, hogy mennyire egy elnyomott balfék igazából és otthon előadta magát, meg engem próbált megalázni, fölényeskedni rajtam, hogy ellensúlyozza, amit mások csinálnak vele.
2023. szept. 26. 23:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a régi sérelmek (elpi*azas)

Stb miatt akarja mutatnj hogy eros

2023. szept. 26. 23:22
 13/19 A kérdező kommentje:

12

Abban az időben is azt mutatta amikor az történt. De nemcsak nekem, hanem a barátnőinek, pasijának is stb.

2023. szept. 26. 23:24
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Ah, ezeket felteszi folyamat, erre veri. Hogy a nővére nagy arc, de más csajoknak meghunyászkodik v becsicskul v kiosztják.

Ez milyen fajta fétis, komolyan.

2023. szept. 27. 01:21
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Ha így érzi jól magát, akkor így.
2023. szept. 27. 01:31
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Ez a család melyik főemlősfajhoz tartozik?
2023. szept. 27. 02:29
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező, intelligensebb körökben még azokat a férfiakat se tartják sokra, akik az erőfölényüket esti erejük, fitoktatásával és verekedéssel akarják bebizonyítani, de nők között ez kifejezetten nőietlen viselkedés és visszataszító is.

Aki igazán erős (jellemben is), annak nem kell ilyen primitív módszerekkel bebizonyítani a dominanciáját, erőfölényét. Nem így kell tekintélyt szerezni, ez csak az állatvilágban szokás.

Én a helyedben úgy reagálnék, hogy erősen elgondolkoznék (talán még nem késő), tényleg ez a legjobb út, módszer ahhoz, hogy bebizonyítsátok a nővéreddel a világnak, sokat értek?

Eleve nem vegyülnék olyan emberekkel, (se férfiakkal, se nőkkel) ahol ez a szint, ahol az számít, ki tudja jobban megverni a másikat és ettől lesz tekintélye (?!?!)

2023. szept. 27. 05:57
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

AZ elso 10 valaszolo nem tudom, mit nem ertett. a 11-esnel a pont.

A novered valszeg egy csicska, aki a frusztraciojat es a nagyvilagban szerzett serelmeit otthon a szerettein es a kisebbeken veri el.

Szomoru, mert a ferjevel - ha lesz, marpedig valszeg lesz - es a leendo gyerekeivel is ezt fogja csinalni.

nekem is volt ilyan a (Tavoli) csaladban. szembe kell vele menni, egy baromi nagy stop tablat tartva a kezedben es ha teged kezd el csicskaztatni akkor egyenesen a szemebe mondani, hogy marpedig ezt nem turod es ha igy folytatja annak szankcioi lesznek.

egesz maskepp fog utana viselkedni veled, csak legyel kovetkezetes, ne engedj neki es ne hagyd, hogy tesztelje a turokepesseged!

2023. szept. 27. 06:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Alacsonyodna szemeben.

Kiálnék magamért és oda mondanám neki,hogy tudom hogy xy elött becsicskulsz!

És tesok közt oké a verekdés. (Egy darabig) pláne a ha a lány a nagyobb....amig nagyobb.

márc. 15. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!