Hogy reagálnátok, ha megtudnátok a nővéretekről, hogy nem is olyan "nagy lány" mint ahogy előadja otthon?
Gondolom a régi sérelmek (elpi*azas)
Stb miatt akarja mutatnj hogy eros
12
Abban az időben is azt mutatta amikor az történt. De nemcsak nekem, hanem a barátnőinek, pasijának is stb.
Ah, ezeket felteszi folyamat, erre veri. Hogy a nővére nagy arc, de más csajoknak meghunyászkodik v becsicskul v kiosztják.
Ez milyen fajta fétis, komolyan.
Kedves kérdező, intelligensebb körökben még azokat a férfiakat se tartják sokra, akik az erőfölényüket esti erejük, fitoktatásával és verekedéssel akarják bebizonyítani, de nők között ez kifejezetten nőietlen viselkedés és visszataszító is.
Aki igazán erős (jellemben is), annak nem kell ilyen primitív módszerekkel bebizonyítani a dominanciáját, erőfölényét. Nem így kell tekintélyt szerezni, ez csak az állatvilágban szokás.
Én a helyedben úgy reagálnék, hogy erősen elgondolkoznék (talán még nem késő), tényleg ez a legjobb út, módszer ahhoz, hogy bebizonyítsátok a nővéreddel a világnak, sokat értek?
Eleve nem vegyülnék olyan emberekkel, (se férfiakkal, se nőkkel) ahol ez a szint, ahol az számít, ki tudja jobban megverni a másikat és ettől lesz tekintélye (?!?!)
AZ elso 10 valaszolo nem tudom, mit nem ertett. a 11-esnel a pont.
A novered valszeg egy csicska, aki a frusztraciojat es a nagyvilagban szerzett serelmeit otthon a szerettein es a kisebbeken veri el.
Szomoru, mert a ferjevel - ha lesz, marpedig valszeg lesz - es a leendo gyerekeivel is ezt fogja csinalni.
nekem is volt ilyan a (Tavoli) csaladban. szembe kell vele menni, egy baromi nagy stop tablat tartva a kezedben es ha teged kezd el csicskaztatni akkor egyenesen a szemebe mondani, hogy marpedig ezt nem turod es ha igy folytatja annak szankcioi lesznek.
egesz maskepp fog utana viselkedni veled, csak legyel kovetkezetes, ne engedj neki es ne hagyd, hogy tesztelje a turokepesseged!
Alacsonyodna szemeben.
Kiálnék magamért és oda mondanám neki,hogy tudom hogy xy elött becsicskulsz!
És tesok közt oké a verekdés. (Egy darabig) pláne a ha a lány a nagyobb....amig nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!