A húgom mit gondolhat?
Figyelt kérdés
A húgom lengén öltözik itthon, és emiatt sokszor nagyon kint van a melle, és beszélgetés közben ritkán reflexből odanézek. Ez mennyire szégyen? Mit gondolhat? Nem érzek iránta semmit.2023. máj. 16. 20:42
1/9 anonim válasza:
Feltűnő akar lenni, nem kell foglalkoznod vele.
2/9 anonim válasza:
Hát ha kint van mindene,.persze hogy odanézel.
Pl az utcán is jön szemben egy csaj úgy, hogy haspóló, és kint van a cicijének a fele, persze, hogy mindenki odapillant. Nők is.
3/9 anonim válasza:
Azt gondolja hogy a tesója vagy a büdös életben nem néznéd nőnek, ezért nem zavartatja magát.
4/9 anonim válasza:
Ha zavar mondd meg neki, hogy kinn fél melled, lehet tuána máshogy öltözik.
5/9 lencsefőzelék válasza:
Küldd hozzám, engem nem zavarna. :)
6/9 anonim válasza:
Aha, értem, szóval amikor megírjuk, hogy már megint hergelsz, akkor azt törölteted... király.
Akkor esetleg ne nézd a tesódat.
7/9 anonim válasza:
Nem probléma, hisz férfi vagy.
Az lenne a baj, ha nem érdekelne.
Legközelebb puszild meg neki.
Azt szabad, még akkor is, ha testvérek vagytok.
Abban nincs semmi különős, ha csak megpuszilgatod.
Arra vigyázz, hogy a mellbimbóját mondjuk ne szívd be, mert az bizony már szex.
8/9 anonim válasza:
Minden napra jut a testveres elmebeteg kerdesebol.
9/9 anonim válasza:
Majd én befogadom, akkor neked nem kell nézned. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!