Hogy reagálnátok, ha megtudnátok a nővéretekről, hogy nem is olyan "nagy lány" mint ahogy előadja otthon?
Figyelt kérdés
Szóval a nővérem elég domináns beállítotságú, hisztis és akaratos, és mindíg az van amit ő akar, mivel 6 év van köztünk sokszor el is vert ha nem tetszett neki valami. Mindíg ő volt amúgy a nagy és erős nővér. Viszont most nemrég megtudtam róla hogy volt olyan hogy meghunyászkodott más csajoknak, illetve olyan is amikor rendesen elp. cs@zták. Te ezek után mit gondolnál róla? Az igazság az hogy azt nem szerettem amikor engem basztat, de mindíg büszke voltam rá, hogy ő az aki a lányok közt uralkodik.2023. szept. 26. 21:50
2/19 anonim válasza:
Ha úgy látnám a dolgokat, mint Te, akkor elsőként a saját fejemben tennék rendet...
3/19 A kérdező kommentje:
Most nem az én fejem a kérdés, légyszi ne offoljatok.
2023. szept. 26. 22:10
4/19 anonim válasza:
Attól, hogy nála is van erősebb kutya, te még gyengébb vagy nála, nem oszt, nem szoroz, hogy így járt. Te többször jártál így és még járhatsz is ha ugatni próbálsz neki.
5/19 anonim válasza:
Tehát mivel a nővéred hármat gyenge, ezért rajtad fölényeskedik, mert nálad erősebbnek tudna érezni magát. Te pedig élvezed hogy alá vagy rendelve a nővérednek. Azt nem tudom miért.
6/19 A kérdező kommentje:
4
Milyen kutya van hol?
2023. szept. 26. 22:34
7/19 A kérdező kommentje:
5
Pont hogy nem, inkább minden társaságban központi szerepet tőlt be, és amolyan főkanca stílus, az van amit ő kitalál.
2023. szept. 26. 22:35
8/19 anonim válasza:
"Most nem az én fejem a kérdés"
. Azt kérdezted, mit gondolnék, ha Te volnék. Hogy mi van a fejedben, az igencsak releváns.
9/19 anonim válasza:
:D milyen kutya hol - ez nagyon nagy XD
10/19 anonim válasza:
9. Tudod milyen nehéz nyelv a magyar? Föleg ha a szolásokat, szoképeket is belevesszük?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!