A nővérem férje szószerint nem dolgozik csak élősködik és otthon döglik, mit tegyek hogy felnyissam a szemét?
Figyelt kérdés
Amióta a nővérem fentebb lépett a munkájában szép kis összeget keres, viszont a férje aki eddig se volt az a nagy dolgozó ember azóta semmit nem dolgozik hanem csak otthon punnyad, húgom fizet mindent még az ő kiadásait is... Hiába mondom neki hogy hosszútávon ez nem biztos jó hogy eltart egy lusta férfit aki annyira se hajlandó hogy elmosogasson . Hamarabb megsértödik minthogy legalább végig hallgasson.2023. júl. 1. 14:01
1/25 anonim válasza:
Nem kell rászoktatni az élősködésre. Például ha nem mosogat el, akkor egyen piszkos tányérból. Vigyázzatok vele, mert az én nővérem férje is így kezdte, végül odáig vitte hogy elvált és 20 milliós vagyont kaparintott fel a válással. A szüleim meg tönkrementek bele, mivel ugyebár ő abból egy Ft-ot sem keresett meg.
2/25 A kérdező kommentje:
A legrosszabb pedig az hogy ez a link férfi előttem meg úgy jatsza a gazdag embert mintha neki lenne köszönhető mindez. Engem meg nem egyszer hoz kellemetlen helyzetbe azzal hogy, hozzájuk képest mennyivel szegényebb vagyok meg hogy tudok sokkal kevesebb fizetésből megélni miért nincs kocsim stb..
2023. júl. 1. 14:05
3/25 anonim válasza:
Sok nő is ezt csinálja, ott miért nem baj ez?
4/25 A kérdező kommentje:
Dehogynem, az is probléma ugyanúgy, de ezt nem értem hogy nem hisz a saját testvérének se, hogy nem bántani akarom hanem csak megelőzni egy olyan bajtól, hogy egyik napról a másikra mindaz amiért megdolgozott egy ilyen férfi miatt mindent elveszít.
2023. júl. 1. 14:12
5/25 anonim válasza:
Tesód ezt nem akarja bevallani magának? Mert ez lehet a helyzet. Kapjon észbe de rögtön...
Valahogy hassatok ra családot bevonva, mert le lesz kopasztva. Ha gyerekük születik magára marad teljesen, mert egy ilyen penye phasz nem fog segiteni, se eltartani őket
6/25 anonim válasza:
Ez sajnos nem fog változni, amíg nővéred ki nem teszi otthonról.
7/25 anonim válasza:
Én is voltam olyan helyzetben, hogy a férjemnek nem kellett dolgoznia, mert az én bevételem elég volt arra, hogy kényelmesen éljünk, nyaralni menjünk stb. és sokkal többet ért, hogy nekem segít otthon és a vállalkozásban, mint hogy egy picsányi fizetésért gürizzen napi 10 órát egy gyárban. Én büszke voltam arra, hogy ezt megtehetem. Persze a kérdező esetében más a helyzet, mert azt azért én sem finanaszíroznám, hogy valaki egész nap csak a kanapén fetrengjen.
8/25 A kérdező kommentje:
Van egy közös gyerekük. Próbáltam én már egyedül szülőkkel együtt elmagyarázni hogy legalább legyen résen,de inkább csak megsértődik. Tudom nem az én életem, de csak bánt a dolog engemet. Ha segít a férfi a háztartásban az is teljesen más. Itt amit csinált ez az ürge az csak egy gyerek. Meg van a hatalmas nagy egója a semmire föl.
2023. júl. 1. 14:26
9/25 anonim válasza:
A tesód felnőtt ember. Azt írod: elmondtátok neki, mi a véleményetek, de ő csak megsértődött.
Ennél többet nem tehetsz és igazából ennél több közöd nincs is hozzá. Mindenki úgy tolja el az életét ahogy akarja. Ha a tesódnak megfelel így, akkor ennyi.
10/25 anonim válasza:
Kérdező!
Ez a tesód sara. Felnőtt ember, felelős a döntéseiért.
Ha neki ez, (ilyen pasi) kell......akkor egye meg, amit főzött!
Innentől nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!