A nővérem férje szószerint nem dolgozik csak élősködik és otthon döglik, mit tegyek hogy felnyissam a szemét?
Nem értem mit akarsz más életébe belepofázni?
Neki megfelel? Ha nem így lenne, hidd el tenne érte..
Ne akard, hogy mások úgy éljék az életüket ahogy neked megfelelne..
Nagyon nehéz elfogadni,hogy azt,akit szeretünk,olyan életet él,ami szerintünk nem jó neki. De mivel ez az ő élete,ezért beleszólásunk sincs nagyon.
Amíg a nővéred,vagy a húgod tűri,[mivel mindkettőt említetted],és nektek nem okoznak kárt,addig hagyjátok.
Én akkor szólnék bele,ha menne a kólcsönkéregetés,vagy a veszekedés kóztük.
18 és 19 es.
De ennyire béna meg önértékelési gondokkal küzd.Egyszerűen bamba.Mindig is ilyen antiszociális visszahúzódó volt, nem mert nyitni sose.Van akit érdekel oszt jólesz az.Am nem jóképű a csávó.Nem is tudom mit bír a csávón.Hát gyereket akar tán legalább mert tesóm azt akar legalább igy eltartatja magát meg magához láncolja a pincsi tesóm.Nemtudom náluk milyen a szerelem.Hülye mindkettő. 11 vagyok
Kérdező! Te egyszerűen féltékeny vagy arra, hogy jól el van a nővéred és van családja, gyereke.
Talán ha te is találnál végre egy pasast magadnak, akkor leszállnál róluk?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!