Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem férje szószerint...

A nővérem férje szószerint nem dolgozik csak élősködik és otthon döglik, mit tegyek hogy felnyissam a szemét?

Figyelt kérdés
Amióta a nővérem fentebb lépett a munkájában szép kis összeget keres, viszont a férje aki eddig se volt az a nagy dolgozó ember azóta semmit nem dolgozik hanem csak otthon punnyad, húgom fizet mindent még az ő kiadásait is... Hiába mondom neki hogy hosszútávon ez nem biztos jó hogy eltart egy lusta férfit aki annyira se hajlandó hogy elmosogasson . Hamarabb megsértödik minthogy legalább végig hallgasson.
2023. júl. 1. 14:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem mit akarsz más életébe belepofázni?

Neki megfelel? Ha nem így lenne, hidd el tenne érte..

Ne akard, hogy mások úgy éljék az életüket ahogy neked megfelelne..

2023. júl. 1. 18:05
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Míg a nővéred nem csinál valamit addig ez van.
2023. júl. 1. 20:07
 23/25 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon nehéz elfogadni,hogy azt,akit szeretünk,olyan életet él,ami szerintünk nem jó neki. De mivel ez az ő élete,ezért beleszólásunk sincs nagyon.

Amíg a nővéred,vagy a húgod tűri,[mivel mindkettőt említetted],és nektek nem okoznak kárt,addig hagyjátok.

Én akkor szólnék bele,ha menne a kólcsönkéregetés,vagy a veszekedés kóztük.

2023. júl. 1. 21:15
 24/25 anonim ***** válasza:
64%

18 és 19 es.

De ennyire béna meg önértékelési gondokkal küzd.Egyszerűen bamba.Mindig is ilyen antiszociális visszahúzódó volt, nem mert nyitni sose.Van akit érdekel oszt jólesz az.Am nem jóképű a csávó.Nem is tudom mit bír a csávón.Hát gyereket akar tán legalább mert tesóm azt akar legalább igy eltartatja magát meg magához láncolja a pincsi tesóm.Nemtudom náluk milyen a szerelem.Hülye mindkettő. 11 vagyok

2023. júl. 1. 21:47
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te egyszerűen féltékeny vagy arra, hogy jól el van a nővéred és van családja, gyereke.

Talán ha te is találnál végre egy pasast magadnak, akkor leszállnál róluk?!

2023. júl. 3. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!