Mit tehetnék hogy felnyissam a barátnőm szemét? (kifejtés a leírásban)
a 21 éves barátnőm faluról beköltözött hozzám NEM JÓKEDVÉBŐL, hanem mert a faluban és közvetlen környezetében nem talált munkát!!!
annyit kell tudni róla hogy az anyja még kiskorában meghalt és az őt nevelő nagyszülők betették takarékba az árvasági segélyét szóval van félrerakott pénze mint írtam feljött a városba munkát keresni de az apja már az első héten hívta hogy küldjön neki haza pénzt mert rendelt fát és nem bírja kifizetni (ez 2 hete történt)
ő küldött is neki pénzt ma voltunk náluk és ÉN azt a fát amit vett nem láttam azóta elhelyezkedett de ma otthon maradt összepakolni a nagyszüleinél és az apja megint kért tőle kölcsön ezúttal 50000 forintot a számlák befizetésére és emellett még egyfolytában írogatja neki hogy neki milyen rossz hogy nincs otthon ezáltal sírásra kényszerítve őt mit tehetnék az ilyen helyzetben
Eddig hol volt a pénz, hogy az apuka nem jutott hozzá?
Mért, mire kapta meg a barátnőd a pénzt a nagyszülőktől?
Vissza kellene tenni oda ahol eddig volt, hogy az apuka ne tudja elkéregetni!
Ha eddig elvoltak a barátnőd pénze nélkül -sőt még ő is otthon lakott- akkor most mi történt, hogy hirtelen ennyi pénz kell otthonra?
Értem!
Jószívű, naiv barátnőd van. Ha nem tudod meggyőzni, hogy ne adjon, nem az ő dolga eltartani az apja családját, akkor a pénzt ugyanugy le kell kötni mint eddig is volt.
Azt a pénzt a nagyszülők, nem az apja új családjának spórolták.
Tegyétek lakásalapba, vagy költsétek el másra, mert az apa már "vérszemet" kapott és nem fogja abbahagyni a kéregetést!
Csak úgy tudod megakadályozni, ha nem lesz miből adni!
Ha a nagyszülők nevelték, nincs semmi kötelezettsége az apjával szemben, főleg, hogy életerős, dolgozni tudó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!