Szerintetek is én vagyok a szemét és jogosan haragszik rám a párom?
Semmilyen jogon.
Ezt viszont vele kéne megértetned.
Szálljanak be a tesók is, akkor mindjárt másképp hangzik a dolog.
Csináltasson a saját pénzén, nem a kérdezőt nevelte fel anyós, após. Tőle max annyi elvárható hogy néha vigyen ki virágot.
Beszéljen a tesókkal, hogy csinálják meg és kész.
igen lehetne másra is költeni. de a közös pénz attól közös hogy közös a döntés is.
vagyis csak egy részéről döntesz te egy másik részéről meg ő dönt.
ha több mint a fele menne erre akkor nincs igaza. ha kevesebb mint a fele akkor azonban jogosan haraszik.
De ilyen nincs, hogy "èn pènzem" meg az "övè". Egy pár, együtt laknak ès elvileg szeretik egymást - egy normális kapcsolatban "mi pènzünk" van.
Közœs kiadások ès döntèsek a màsik tiszteletbem tartásával. Nem billiárdasztalt akar venni ez a szerencsètlen, hanem egy kis sirkövet a halott szüleinek, 70-èrt màr bárhol lehet kapn.
Kèrdezö, neked jól esne, ha most azt mondanà a párod, hogy márpedig nem válthatod ki a szüleid sírját a pènzetekböl? Nekem pofámról lesülne a bör, ha ennyi megèrtèst ès tiszteletet nem tanúsítanèk felè - tudod, egy kapcsolatban tudni kell áldozatot hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!