Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is én vagyok a...

Szerintetek is én vagyok a szemét és jogosan haragszik rám a párom?

Figyelt kérdés
A párom kitalálta, hogy a MI pénzünkön csináltassunk egy sírkövet az anyjáéknak. Mondtam neki, hogy szó sem lehet róla mivel a páromon kivűl még van három gyerekük akik le sz*rják a sírjukat pedig nekik több pénzük van. A párom erre azt felelte, hogy akkor én se gondozzam az én szüleim sírját ha nem vagyok képes egy sírkövet csináltatni az ő szüleinek. Milyen jogon mond ő nekem ilyet?
2013. aug. 20. 12:44
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%

Igen ez a lelkébe taposás megfogalmazása nagyon pontos volt.

S mit csinál az aki látja hogy ennyire semmibe veszik?

Mérlegelni kezd:

Miért is marad a kapcsolatban?

Hát igen a gyerek.

Mi a plusz?

Hát a kényelem. Asszony elém teszi a vacsit stb.

Na de én is érek valamit.

Tehát keresek olyan nőt aki nem tapos a lelkembe, akinek érek valamennyit s félrekurok amíg ki nem derül.

Gratulálok, ennyit ért az a sírkő ára.

Nem lenne szabad elvenni egy olyan nőt akinek néhány száz ezer forint megér annyit hogy a másik lelkébe taposása árán megszerezze.

Ha pedig későn derült ki hogy ilyen nőt vettünk el mégis, mi marad?

Alkoholba menekvés (sokan megteszik), félre kefélés, esetleg egyenes út: mi magunk mondjuk ki a válást. Túl sok lehetőség nincs.

Azt hiába mondom, hogy a kapcsolat elején figyeljünk, mennyire fontos a másiknak az ami nekünk fontos.

Ezen a problémán ez már nem segít.

2013. aug. 22. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!