A nővérem férje szószerint nem dolgozik csak élősködik és otthon döglik, mit tegyek hogy felnyissam a szemét?
11
Én meg nem kellek egy nőnek sem... Talán azért, mert túl kedves vagyok... (kínjábannevetősfej)
"A szerelem vak."
A szerelem nemcsak vak 11 - es, hanem hülye is!
Lásd növéred példája + a kérdező nővére.
Mondjuk én nem értem az ilyen nőket, ha engem eltartana valaki a seggét is kinyalnám, de ilyen bunkókat minek?
Ha csak nem ezekre gerjed, de a rosszfiú stílushoz szerintem az önállóság is hozzátartozik.
Ah egyszerüen a nővérem fél hogy egyedül marad, hogy senkinek sem kell.Ez neki a baja.Aztán ha nincs ló jó a szamár is.Csak annyi hogy egy ilyentől akar gyereket...Ki fog menni dolgozni ő a 9.hónapig? Nemtudom, nekem nem ilyen a párom, mindent együtt teremtünk meg , nyilván ő többet mert 3x annyit keres. Anya is megmondta, hülye és annyi.Nem lehet vele tárgyalni.
11es vagyok.
17
Tényleg ennyire béna a nővéred, vagy csak önértékelési gondokkal küzd?
Kétlem, hogy ilyen pasi akar gyereket, de a nő se normális, ha ilyen pasitól akarna.
Egy esetet tudok elképzelni, amikor ez a nőnek megéri.
Ha jól néz ki a pasi, tehát heti minimum 3szor edz, és jó az ágyban, és a nő jól keres.
De amelyik pasinak a mosogatás is nehéz az nem hiszem, hogy rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.
Egyedül marad?
Ugyan, egy nő bármikor talál párt, ha akar, még 40 felett is!
Kérdező!
Te honnan tudod, hogy a nővéred férje hogy döglik otthon egész nap, te is ott döglesz náluk?!
Te vagy a nővéred? Nem. Akkor miért szólsz bele?!
Nyilvánvalóan neki így jó, különben változtatna és kidobná a férjét.
De ő szereti és eltartja.
Ez van, fogadd el!
Mindenki a maga kárán tanul. Semmit sem tehetsz! Felnőtt emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!