Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem férje szószerint...

A nővérem férje szószerint nem dolgozik csak élősködik és otthon döglik, mit tegyek hogy felnyissam a szemét?

Figyelt kérdés
Amióta a nővérem fentebb lépett a munkájában szép kis összeget keres, viszont a férje aki eddig se volt az a nagy dolgozó ember azóta semmit nem dolgozik hanem csak otthon punnyad, húgom fizet mindent még az ő kiadásait is... Hiába mondom neki hogy hosszútávon ez nem biztos jó hogy eltart egy lusta férfit aki annyira se hajlandó hogy elmosogasson . Hamarabb megsértödik minthogy legalább végig hallgasson.
2023. júl. 1. 14:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanez van a nővéremmel is.A csávó otthon ül, egésznap játszik úgy beszél nővéremmel mint a kutyával, nővérem dolgozik csak, de elég sokat épp hogy kijönnek anyagilag de az a semmirekellö nem akar elmenni dolgozni ha elis ment akkor 2-3 nap után betegszabira tette magát.Ha beleszóltunk besértődött nővérem.Na mindegy nem bírom se öt se a semmit tevő csávóját.Ha hülye hülye. A szerelem vak.Nemis tárgyalok ilyenekel, a nővérem megbántott elég csúnyán. Nem nagyon tudsz mit tenni :(
2023. júl. 1. 14:43
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Igazából semmi közöd hozzá
2023. júl. 1. 14:56
 13/25 anonim ***** válasza:
52%

11

Én meg nem kellek egy nőnek sem... Talán azért, mert túl kedves vagyok... (kínjábannevetősfej)

2023. júl. 1. 14:58
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

"A szerelem vak."

A szerelem nemcsak vak 11 - es, hanem hülye is!

Lásd növéred példája + a kérdező nővére.

2023. júl. 1. 15:04
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
szerintem ha ennyire zavar mondd a pali szemébe, hogy szerintem te egy rakat gőzölgő sz@$kupac vagy csak! Ezen úgy be fog sértődni, hogy az èletben nem áll veled többet szóba de legalább mindenki tudni fogja, hogy hányadán álltok és nem megy tovább az idióta tettetés meg jópofizás!
2023. júl. 1. 16:02
 16/25 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk én nem értem az ilyen nőket, ha engem eltartana valaki a seggét is kinyalnám, de ilyen bunkókat minek?

Ha csak nem ezekre gerjed, de a rosszfiú stílushoz szerintem az önállóság is hozzátartozik.

2023. júl. 1. 16:07
 17/25 anonim ***** válasza:
94%

Ah egyszerüen a nővérem fél hogy egyedül marad, hogy senkinek sem kell.Ez neki a baja.Aztán ha nincs ló jó a szamár is.Csak annyi hogy egy ilyentől akar gyereket...Ki fog menni dolgozni ő a 9.hónapig? Nemtudom, nekem nem ilyen a párom, mindent együtt teremtünk meg , nyilván ő többet mert 3x annyit keres. Anya is megmondta, hülye és annyi.Nem lehet vele tárgyalni.

11es vagyok.

2023. júl. 1. 16:24
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

17

Tényleg ennyire béna a nővéred, vagy csak önértékelési gondokkal küzd?

2023. júl. 1. 16:27
 19/25 anonim ***** válasza:
68%

Kétlem, hogy ilyen pasi akar gyereket, de a nő se normális, ha ilyen pasitól akarna.

Egy esetet tudok elképzelni, amikor ez a nőnek megéri.

Ha jól néz ki a pasi, tehát heti minimum 3szor edz, és jó az ágyban, és a nő jól keres.

De amelyik pasinak a mosogatás is nehéz az nem hiszem, hogy rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.

Egyedül marad?

Ugyan, egy nő bármikor talál párt, ha akar, még 40 felett is!

2023. júl. 1. 16:31
 20/25 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező!

Te honnan tudod, hogy a nővéred férje hogy döglik otthon egész nap, te is ott döglesz náluk?!

Te vagy a nővéred? Nem. Akkor miért szólsz bele?!

Nyilvánvalóan neki így jó, különben változtatna és kidobná a férjét.

De ő szereti és eltartja.

Ez van, fogadd el!

Mindenki a maga kárán tanul. Semmit sem tehetsz! Felnőtt emberek.

2023. júl. 1. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!