Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmondjam a húgomnak, hogy...

Elmondjam a húgomnak, hogy rettenetesen frusztrál, hogy elcsaklizták előlem a néhai nagyszülők lakását, vagy teljesen felesleges konfliktust generálni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 30. 10:27
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
32%

De miért kellett volna neked beszélniük erről? Az anyád!!! lakása, az megy oda, akit ő jónak lát.

Semmi közöd hozzá, akkor sem lenen, ha albérlőket fogadna be.

2023. júl. 1. 08:51
 42/60 anonim ***** válasza:
25%

Mivel nem te örökölted hanem az anyátok, így teljesen mindegy ki mit akar, az van amit ő mond. Akár hős utcai ciganyokat is telepíthet a lakásba. Értem hogy az zavar, hogy nem beszélték meg veled. De őszintén szólva MIT AKARSZ??? Külön lakni? Ha igen akkor miért nem mondtad idejében? Vagy ha annyira nem fontos, akkor mi zavar?

Mint a keselyűk a dögön, úgy köröztök az örökség felett, komolyan...

Majd ha anyukád nem lesz köztetek, megkapod te az ő házát, tesó meg a nagyiét. Kész.

Ilyen ökörségen rágódni, komolyan...... Vicc

2023. júl. 1. 09:18
 43/60 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként nem tiltja semmi, hogy te is elköltözz otthonról...
2023. júl. 1. 09:19
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, a Mama lakása most Anyukádé, akivel megbeszéltétek, hogy beköltözöl, mire a tesód is kitalálta ugyanezt, és erre Anyukád engedett neki.

Nos, én anyámnak mondanám el, hogy ez ebben a formában nagyon rosszul esik.

Azt enged oda akit akar, de az hogy neked megígéri, majd átpasszolja a tesódnak, ez így kellemetlen.

Megértem, hogy a húgod hozzáállása is frusztrál, de itt aki ezt a döntést meghozta, az az Anyukád.

2023. júl. 1. 12:59
 45/60 anonim ***** válasza:
21%
Lepontozhattok, de akkor is az anyjáé a lakás, nem a gyerekeké.
2023. júl. 1. 14:13
 46/60 A kérdező kommentje:

44

Jól érted.

Anyám csak azt hajtogatja, hogy odamehetek én is... Ja persze. Egyébként jelenleg konkrétan lakhatatlan a lakás. Később meg majd az lenne (ha oda is akarnék menni), hogy ők költöttek rá, én nem adtam bele semmit.

Az albérletet ki győzi egyedül fizetni? Én nem. Legalábbis egy csomó mindenről le kéne mondanom.

Nem gondoltam volna, hogy ők majd lecsapnak arra a lakásra.

Jól keresztbetettek nekem.

De én voltam a balfék.

2023. júl. 1. 14:33
 47/60 A kérdező kommentje:

A párja mondott egy olyan hülyeséget, hogy ha lesz majd gyerek, akkor nem a hálóban velük alszik majd, hanem a másik szobában. Anyám meg a húgom is csak hüledezett állítólag (én nem voltam jelen).

Így belegondolva talán azt akarta hangsúlyozni, hogy az a szoba is kell nekik, tehát szó sem lehet együttélésről.

Mondjuk én nem is akarnék velük lakni, nem is lenne normális dolog.

2023. júl. 1. 14:39
 48/60 anonim ***** válasza:
84%

45. Nem ezért lettél lepontozva. Senki nem szellemi fogyatékos, felfogták az emberek, hogy az Anyuka a tulajdonos. A fő probléma viszont nem ez. Szövegértés!!!

47. Elég kellemetlen, hogy szétbarmolták, és ingyen családi lakásnak nézik Anyukád ingatlanát.

Persze, Anyukád mi mást mondhatna, van 2 gyereke, nem akar különbséget tenni, így maximum azt tudja felajánlani, hogy költözz oda te is.

De ha már ennyire nektek akar jót, akár el is adhatná, aztán 3 felé oszthatná (magát nem kihagyva, természetesen), és segíthetne titeket a pénzzel.

Amíg az ő fejében nem áll össze a kép, hogy ez nem a legjobb megoldás, sajnos nem tudsz mit tenni.

2023. júl. 1. 15:11
 49/60 anonim ***** válasza:
0%
De most őszintén, ha egy városban van a 2 ház, akkor mégis miért akarna átcuccolni?
2023. júl. 1. 15:24
 50/60 anonim ***** válasza:
0%

"A lakás Fehérváron van, én is itt élek a szüleimmel."

Nem értem hogy minek cuccolt volna át kb a szomszédba

2023. júl. 1. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!