Elmondjam a húgomnak, hogy rettenetesen frusztrál, hogy elcsaklizták előlem a néhai nagyszülők lakását, vagy teljesen felesleges konfliktust generálni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 10:27
31/60 A kérdező kommentje:
24
Az a bibi, hogy aki nekem kell, annak nem kellek én. És ez mindig így van. Pedig én nem vágyom jobban másra, mint egy társra.
2023. jún. 30. 16:00
32/60 A kérdező kommentje:
30
Én így ismerem a mondást. A szekérnek négy kereke van, az ötödik fölösleg (lenne).
2023. jún. 30. 16:01
34/60 anonim válasza:
Majd jön valaki az életedbe ha nem ekllesz annak aki tetszik. Lesz amjd más aki megtetszik és viszonozza.
35/60 anonim válasza:
Meg kellene beszélni a dolgot mert az is problémát fog okozni, hogy ők költenek rá de nem az övéké. Rendesen le kellene rendezni jogilag mert valaki szívni fog. Vagy ők, mert beleölik a pénzt más házába( amelett hogy ingyrn laknak) , vagy te akinek semmi nem fog jutni ( főleg ha a fennt emlitett okok miatt anyátok nővéredre iratja). Vagy fizessenek valamenynit és legyen rájuk iratva vagy valamit találjatok ki.
36/60 anonim válasza:
"Valószínűleg azt mondtam volna nekik, hogy rendben lakjanak ott"
A lakás nem a tied. A lakás anyádé. A lakás sorsáról nem te döntesz, hanem anyád. Semmiféle engedély nem kell tőled, mivel nem a te lakásodról van szó.
37/60 A kérdező kommentje:
Igaz, nem az én lakásom, de nem is a húgomé, pláne nem a párjáé!
Mellesleg nagymamám anno nekem ígérte.
2023. jún. 30. 21:17
38/60 anonim válasza:
Az mindegy kinek ígérte. Anyádé. Ö dont. Akar a szomszédnak is elajandekozhatja.
39/60 anonim válasza:
Ha nagymamád valóban azt akarta volna, hogy te kapd meg a lakást, akkor annak megfelelően végrendelkezett volna.
Ha nem tette, akkor rendben volt számára, hogy anyád fogja örökölni.
40/60 anonim válasza:
Frusztrál, hogy veled nem beszéltek erről. Szerintem jogosan. Mi az oka, hogy itt velünk osztod meg ezeket az érzéseket és nem velük? Félelem? Ha igen, mitől? Hogy tudnál ezeken az érzéseken úrrá lenni, lépni, mi lenne neked a legjobb, ezt el tudod mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!