Elmondjam a húgomnak, hogy rettenetesen frusztrál, hogy elcsaklizták előlem a néhai nagyszülők lakását, vagy teljesen felesleges konfliktust generálni?
"Ők Budapesten dolgoznak, csak minden bajuk van az albérlettel."
Az albérlet drága. Ha nekik anyagilag jobban megéri minden munkanapjukon utazni és az idejükbe is belefér, akkor persze, hogy az a jobb megoldás. De azért itt anyád elkövetett egy hibát. Ha valaki ténylegesen oda akar költözni, akkor ezt mindkettőtökkel meg kellett volna beszélni. De kitiltva nem vagy, hisz anyád téged is odaenged. Ha felnőttek vagytok a húgoddal, akkor beszéljétek meg a lakáshasználatot értelmes emberek módjára.
"Engem senki sem kérdezett meg,"
Mivel nem a tied, nem te örökölted, hanem anyád.
Mi ez az 5. kerék?
Csak a húgodék élnek ott nem?
Szüleid külön laknak?
Amúgy igazad van. Az lesz a vége, hogy odaszül, neked meg majd semmi nem jut.
Anyád a tulajdonos. Ő dönt arról, hogy ki lakhat ott. Mivel neked is meg a hugodéknak is megengedte így nem bitorolták el tőled a lakást. Ők ott laknak, de te is nyugodtan odamehetsz. Ha téged zavar, hogy ők is ott vannak amikor te is akkor az a te bajod. Inkább hisztinek érzem a viselkedésedet.
Abban viszont igazad van, hogy nem szép dolog lelakni a lakást. Ez ügyben pedig anyádnak kéne a sarkára állnia.
14
(A pszichológusom is megmondta) nagyon a szívemre tudom venni a dolgokat... pláne ha úgy érzem, semmibe vesznek. Valószínűleg azt mondtam volna nekik, hogy rendben lakjanak ott, én elférek itthon, hisz egyedül vagyok... Engem az zavar, hogy úgy dőlt el ez a dolog, mintha én a világon sem lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!