A párom gyerekeinek apjával nem jövök ki. Rettenetesen arrogáns. Apa és pótapa harca. Ti mit tennétek?
1,5 éve gyűrjük egymást egy elvált anyukával. Az egyik gyerek vele él a másik az apjával. Nem élünk együtt még, de időnként elhozza a kisfiát is, hogy jobban megismerjen. Jól kijövök vele, mivel a küzdősport klubban klubtárs, csak ő a gyerek csoportba jár. A gyerek is azt mondta nekem, hogy eddig én vagyok anya legnormálisabb pasija.
A volt férj viszont nekem nagyon problémás. Első mondata hozzám az volt, hogy: "te vagy az aki majd beköltözik a lakásomba?" Próbáltam elkerülni a konfrontációt egy darabig, hogy a gyerek ne úgy nézzen rám, mint a férfira aki megverte az apukáját. De a fickó egyre csak kihasználta a helyzeti előnyét. 1,5 év után meguntam amikor beleszólt, hogy nem az én gyerekem, mintha bűn volna kedvelnem a kis fickót.
Eljutottunk odáig, hogy felmostam vele a padlót, és elmondtam neki, hogy amíg nem ő adja bele a család anyagijába az oroszlán részt, meg nem ő fizet a gyerek iskoláját, edzését, életét...stb. Nem kellene úgy viselkedni, mintha ő vezetné ezt a családot.
A kérdésem az volna, hogy ki, hogy kezelne egy hasonló problémás volt férjet. Esetleg szívesen fogadom más történetét is.
"Eljutottunk odáig, hogy felmostam vele a padlót"
Akármilyen bunkó volt az a férfi, fizikai erőszakot nem kellett volna alkalmaznod. Ezért pl. rendőrségen is feljelenthetett volna. Őket pedig hullára nem érdekelné, hogy a sértett előtte provokált téged.
A másik, hogy ha még együtt sem éltek, akkor miért szponzorálod ezt a családot?
Eleve nem szerencsés az a felállás, ahol egy-egy gyerek lakik mindkét szülőnél ÉS A SZÜLŐK NEM TUDNAK BÉKESSÉGBEN MEGFÉRNI EGYMÁSSAL.
Én a megoldást arrafelé keresném, hogy SOHA ne találkozz azzal a férfival. Ha nem is laksz együtt a hölggyel, akkor nem is értem, hol és hogyan találkozol ezzel a férfival. Ha nem direkt a fickó járkál utánad (pl. az edzőhelyre odamegy és megvár a bejáratnál), akkor könnyű elkerülni. Ha meg direkt járkál utánad, akkor jelentsd fel zaklatásért.
"Eljutottunk odáig, hogy felmostam vele a padlót"
Erre írta a #4 válaszoló.
És lássuk be, ez magunk közt szólva, fizikai erőszak!
Vagy te ezt, hogy érzelmezed?
"Próbáltam elkerülni a konfrontációt egy darabig, hogy a gyerek ne úgy nézzen rám, mint a férfira aki megverte az apukáját."
Ezzel együtt a felmosás már nyilvánvalóan verekedést jelent.
A "felmostam vele a padlót" nyilván onnan jön, hogy az illető földre került és ott meg lett húzkodva egy kicsit.
Egész eddigi életemben mindig úgy hallottam ezt a kifejezést, hogy a másik megverését jelentette.
Ha nem, akkor jelentkezzen a kérdező, és írja le immár nem rébuszban, hanem világosan, hogy mit tett a fickóval.
Egyébként egy előtte levő mondata is arra utalt, hogy itt verés lehetett:
"Próbáltam elkerülni a konfrontációt egy darabig, hogy a gyerek ne úgy nézzen rám, mint a férfira aki megverte az apukáját."
Aztán folytatódik a történet, hogy de a férfi egyre csak provokálta és végül eljutott vele odáig, hogy felmosta a padlót.
Nekem teljesen egyértelmű, hogy itt fizikai erőszakról van szó.
Persze kötekedők mindig akadnak ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!