A párom gyerekeinek apjával nem jövök ki. Rettenetesen arrogáns. Apa és pótapa harca. Ti mit tennétek?
1,5 éve gyűrjük egymást egy elvált anyukával. Az egyik gyerek vele él a másik az apjával. Nem élünk együtt még, de időnként elhozza a kisfiát is, hogy jobban megismerjen. Jól kijövök vele, mivel a küzdősport klubban klubtárs, csak ő a gyerek csoportba jár. A gyerek is azt mondta nekem, hogy eddig én vagyok anya legnormálisabb pasija.
A volt férj viszont nekem nagyon problémás. Első mondata hozzám az volt, hogy: "te vagy az aki majd beköltözik a lakásomba?" Próbáltam elkerülni a konfrontációt egy darabig, hogy a gyerek ne úgy nézzen rám, mint a férfira aki megverte az apukáját. De a fickó egyre csak kihasználta a helyzeti előnyét. 1,5 év után meguntam amikor beleszólt, hogy nem az én gyerekem, mintha bűn volna kedvelnem a kis fickót.
Eljutottunk odáig, hogy felmostam vele a padlót, és elmondtam neki, hogy amíg nem ő adja bele a család anyagijába az oroszlán részt, meg nem ő fizet a gyerek iskoláját, edzését, életét...stb. Nem kellene úgy viselkedni, mintha ő vezetné ezt a családot.
A kérdésem az volna, hogy ki, hogy kezelne egy hasonló problémás volt férjet. Esetleg szívesen fogadom más történetét is.
Honnan jött, hogy a kérdező bárkit is pénzel? Normálisak vagytok amúgy? Meghogy félre dug a nő? Magatokból indultok ki?
És ha nem a kérdező az első pasija, akkor mi van? Évekkel ezelőtt válhattak el. Ha az exférjnek volt több nője évek alatt, azon is kiakadnátok?
A "gyúrjuk egymást" én vicces megfogalmazásnak értelmeztem, nem pedig a dugó pajti szinonímájaként. De ugye mindenki magából indul ki.
Amúgy kérdező, kerüld a pasit. Nem is éltek még együtt, talán nem lesz nehéz.
5: A nyitóban.
"hogy a gyerek ne úgy nézzen rám, mint a férfira aki megverte az apukáját"
33 Teljesen igaz. Senki nem mondta, hogy pénzelek bárkit is. Sosem állítottam és azt sem, hogy félre dugna bárki is. Nem is ez volt a kérdés...De bánom, hogy lealacsonyodtam a többséghez. Ide pont, hogy az alja jön fel.
Egyébként a párom 44 és 38. Gondolom az a valóság, hogy kamu az egész az jobban tetszene mi? Vagy, hogy nem beszélek a csajommal? Muhahaha
A verekedéshez vissza térve pedig csak annyit, hogy nincs minden pofonra rendőr. Sosem mentem még börtönbe verekedésért és nem is félek tőle. Szerény tapasztalatom az, hogy csak a nyomi hülye gyerekek hangoztatják a macsókra, hogy agresszív... Egyszerűbb ezt mondani, mint bevallani, hogy te azért nem vagy az, mert ha kellene se tudnád lerendezni ököllel.
JAvítok...párom 44 és én meg 38......
De én offoltam a témát, írhattok bármit is erre nincsen időm.
amíg nem ő adja bele a család anyagijába az oroszlán részt, meg nem ő fizet a gyerek iskoláját, edzését, életét...stb.
Szívesen, 33.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!