A párom gyerekeinek apjával nem jövök ki. Rettenetesen arrogáns. Apa és pótapa harca. Ti mit tennétek?
1,5 éve gyűrjük egymást egy elvált anyukával. Az egyik gyerek vele él a másik az apjával. Nem élünk együtt még, de időnként elhozza a kisfiát is, hogy jobban megismerjen. Jól kijövök vele, mivel a küzdősport klubban klubtárs, csak ő a gyerek csoportba jár. A gyerek is azt mondta nekem, hogy eddig én vagyok anya legnormálisabb pasija.
A volt férj viszont nekem nagyon problémás. Első mondata hozzám az volt, hogy: "te vagy az aki majd beköltözik a lakásomba?" Próbáltam elkerülni a konfrontációt egy darabig, hogy a gyerek ne úgy nézzen rám, mint a férfira aki megverte az apukáját. De a fickó egyre csak kihasználta a helyzeti előnyét. 1,5 év után meguntam amikor beleszólt, hogy nem az én gyerekem, mintha bűn volna kedvelnem a kis fickót.
Eljutottunk odáig, hogy felmostam vele a padlót, és elmondtam neki, hogy amíg nem ő adja bele a család anyagijába az oroszlán részt, meg nem ő fizet a gyerek iskoláját, edzését, életét...stb. Nem kellene úgy viselkedni, mintha ő vezetné ezt a családot.
A kérdésem az volna, hogy ki, hogy kezelne egy hasonló problémás volt férjet. Esetleg szívesen fogadom más történetét is.
Én annyit mondtam volna neki, ha bármilyen témában hozzám szól, hogy nekünk nincs megbeszélnivalónk.
A párodnak is csak a gyerekkel kapcsolatban.
A gyereknek van hozzá köze, neki ráadásul érdeke is, hogy ne legyen rossz a kapcsolata a saját apjával.
Ha nem fizeti a gyerektartást, az ügyben a párod keressen ügyvédet, de te maradj ki ezekből a játszmákból.
Ez a legjobb , amit tehetsz.
Kedves hozzászólók. Igyekszek válaszolni minden felvetésre a tisztánlátás kedvéért. Azért jobbat reméltem válasznak, de mindegy. Jól le vagyok húzva.
-Mit jelent, hogy felmostam vele a padlót? Birkózás jellegű sportot űzök, így tényleg a padlót mostam fel szó szerint az emberrel, mert birkóztunk.
-Nem érzem magam különösebben agresszívnek, az asszony is földharcos, ahogy a gyerek is... küzdősportos család. A küzdősport önfegyelemről is szól. Nem verekszünk minden sz@rság miatt, de a kölcsönös tiszteletet elvárom én is.
-Én pénzelem a családot, az asszony meg félre dug?... Ez így nem nagyon igaz, mert független 40-esek vagyunk. Mindketten lakással és állással rendelkezünk, és önállóan is el tudjuk tartani magunkat, gyakorlatilag semmit nem fogad el tőlem. Még a gyereknek sem adhattam oda a drága ajándékokat amit vettem volna karácsonyra, vagy csak úgy.
Arra gondoltam én is, hogy a volt férjnek még mindig tetszik... de mellette nem volt mindig orgazmusa a páromnak, így mivel én jobb vagyok az ágyban nem gondoltam félre dugásra. Én egyszerűen arra lennék kíváncsi, hogy ki hogyan kezel egy ilyen szituációt.
Illetve nekem mint kérdezőnem a legfőbb problémám az, hogy egyáltalán időnként találkozgatnom kell az ex férjjel a gyerek miatt. Mert ha együtt laknánk akkor megérteném, hogy látnom kell, hogy elviszi a gyereket. De, hogy külön lakásban élünk és ráadásul ez a lehető legrosszabbul sül el.
A legidegesítőbb, hogy nálam azért nem tudunk lakni, mert nekem csak egy mini garzonom van, galériás. Abba 2 fő elfér, de nem gyerek nevelésre való méret gyerek szoba hiányában. Így csak az asszonynál lakhatnánk. Valszeg azért olyan a tempónk, mint 1800-ban. Összejárunk egy gyors szexre meg beszélgetésekre.
"Illetve nekem mint kérdezőnem a legfőbb problémám az, hogy egyáltalán időnként találkozgatnom kell az ex férjjel a gyerek miatt."
De miért kell?
Az anyja hozza el és vigye vissza az apjához.
Az máshol is konfliktust szül, ha a volt házastárs új párja megy a gyerekért. Sokszor oda sem adják neki, és jogilag igazuk is van. Menjen a saját szülője!
"Eljutottunk odáig, hogy felmostam vele a padlót..."
Nálam eljutottal volna ezzel az ajtóig azonnal, ha az én pasim lennél, és azonnal fel is jelentettelek volna.
Ugye mindenki látja, hogy a történet kamu? Ne legyetek már birkák...
Persze, földharcos család, meg pénzelem a kölykeit, de nem élünk együtt, és apucival "felmostam a padlót" persze büntetlenül....
aha persze...
😂🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!