A párom gyerekeinek apjával nem jövök ki. Rettenetesen arrogáns. Apa és pótapa harca. Ti mit tennétek?
1,5 éve gyűrjük egymást egy elvált anyukával. Az egyik gyerek vele él a másik az apjával. Nem élünk együtt még, de időnként elhozza a kisfiát is, hogy jobban megismerjen. Jól kijövök vele, mivel a küzdősport klubban klubtárs, csak ő a gyerek csoportba jár. A gyerek is azt mondta nekem, hogy eddig én vagyok anya legnormálisabb pasija.
A volt férj viszont nekem nagyon problémás. Első mondata hozzám az volt, hogy: "te vagy az aki majd beköltözik a lakásomba?" Próbáltam elkerülni a konfrontációt egy darabig, hogy a gyerek ne úgy nézzen rám, mint a férfira aki megverte az apukáját. De a fickó egyre csak kihasználta a helyzeti előnyét. 1,5 év után meguntam amikor beleszólt, hogy nem az én gyerekem, mintha bűn volna kedvelnem a kis fickót.
Eljutottunk odáig, hogy felmostam vele a padlót, és elmondtam neki, hogy amíg nem ő adja bele a család anyagijába az oroszlán részt, meg nem ő fizet a gyerek iskoláját, edzését, életét...stb. Nem kellene úgy viselkedni, mintha ő vezetné ezt a családot.
A kérdésem az volna, hogy ki, hogy kezelne egy hasonló problémás volt férjet. Esetleg szívesen fogadom más történetét is.
Ha az exem aktuális kúrópajtija (mert a gyerek megjegyzéséből ítélve te a sokadik vagy, ráadásul te magad is ennek tartod ezt a “kapcsolatot”, különben nem gyűrögetésként hivatkoznál rá), nyalizna a gyerekemnek és úgy tenne, mintha az apja lenne, én is bepöccennék.
Te meg soha a büdös életben egy percig nem fogsz ott vezetni semmilyen családot aktuális jöttmentként. Max a gyerekek anyja, te egy senki vagy.
A nő költözzön hozzád, a lakást meg adja ki albérletbe. Fickót meg kerüld el, ha zaklat akkor jelentsd fel.
Nekem a 1.5 éve gyűrjük egymást nem a nagy szerelem szinonímája. Kell ez neked?
Ismerős 12 évig huzta, aztán miután pereskedésre elment az összes pénze ( volt férj mindenért feljelentette, gyámhatóságon/rendőrségen bérlete volt) a nő kirakta a nővel közösen vett lakásból.
Te nem veszed észre, hogy hülyének vagy nézve? :D
Az asszony még valószínűleg visszajár a csávóhoz, míg te pénzzel és egyéb dolgokkal tömöd.
Ébredj fel és keress olyat, aki nem vesz hülyére.
csodás társaság lehettek.
Te egy erőszakos tuskó; a nőd ki tudja, hány apukát vitt már haza és milyeneket, ha ebből te vagy a legjobb fej.
A kérdésből kiderül, hogy nem te vagy az első pasija a férje után.
"A gyerek is azt mondta nekem, hogy eddig én vagyok anya legnormálisabb pasija."
Azért elgondolkodnék a helyedben, hogy a többi pasijával miért szakított. Vagy ott is az exférj volt Voldemort?
Ugyan már. A "barátnőd" több kapura játszik, és egyértelműen palira vagy véve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!