Elmondjam a húgomnak, hogy rettenetesen frusztrál, hogy elcsaklizták előlem a néhai nagyszülők lakását, vagy teljesen felesleges konfliktust generálni?
Kérdező kulcsszavai irigység depresszió, frusztráció fájdalom.
Irigy a testvérére hogy van párja és külön él és anyukájuk megengedte hogy a lakásba költözön amit az anyuka örökölt.
Javaslat ne irigykedj ,keres magadnak egy párt.
Szerintem is itt anyukád rontotta el, amit ha jól ertem, utólag lát is. Neki kéne ezt helyrehoznia. Az nem megoldás hogy téged odaküld és el van intézve. Ez nevetséges. Csak kerüli a konfliktust. Kicsi az esélye hogy neked kedvezően csak úgy megoldják. Szerintem nyugodtan nyisd ki a szád. Azt ne band hogy nem a te pénzedből újítják föl mert ez egy többmillás tétel.
Viszont mondhatnád azt hogy latod megse költöznek oda, úgyhogy akkor te igényt tartanál rá és odaköltöznél. Meglátod hogy reagálnak. Legalább nem fogják magukénak elkönyvelni a lakást.
A saját balfszságodnak kellene frusztrálnia .. semmi más.
Ha csak csorgatod a nyálad bambán azért ne mást hibáztass.
28
Az is frusztrál, ne aggódj.
Én még mindig nem értem.
Hogyan lennél 5.?
Van már gyerek is a húgodéknál? Vagy ki a plusz 2 fő a képben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!