Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmondjam a húgomnak, hogy...

Elmondjam a húgomnak, hogy rettenetesen frusztrál, hogy elcsaklizták előlem a néhai nagyszülők lakását, vagy teljesen felesleges konfliktust generálni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 30. 10:27
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy most beszéljek erről nekik, vagy inkább csak főjek a saját levemben...
2023. jún. 30. 12:45
 22/60 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondom, hogy ha valakinek van párja, annak könnyebb, mert ott vannak egymásnak. Én a szüleimen kívül senkire sem számíthatok. Rá sem.
2023. jún. 30. 12:47
 23/60 anonim ***** válasza:
91%
Ebben az esetben szerintem nyugodtan beszélj velük ha nem akadályoztad volna őket abban hogy odaköltözzenek. Csak jól esett volna ha emberszámba vesznek. Nyugodtan felhozhatod ezt, a jövőben is előfordulhatnak olyan szituációk amikor szükség lenne megbeszélésre, ne vegyenek semmibe akkor újra. Bár én még mindig úgy gondolom ez elsősorban nem rájuk hanem az anyukádra vonatkozna.
2023. jún. 30. 12:48
 24/60 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező kulcsszavai irigység depresszió, frusztráció fájdalom.

Irigy a testvérére hogy van párja és külön él és anyukájuk megengedte hogy a lakásba költözön amit az anyuka örökölt.

Javaslat ne irigykedj ,keres magadnak egy párt.

2023. jún. 30. 12:55
 25/60 anonim ***** válasza:
77%
Kéedezd meg anyádat, mint tulajdonost, hogy te is odaköltözhetsz-e? Hogy vajon mit szól majd a hugod? Hátha felnyitod így közvetve a szemét, hogy meg kellene oldania ezt a helyzetet.
2023. jún. 30. 13:21
 26/60 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is itt anyukád rontotta el, amit ha jól ertem, utólag lát is. Neki kéne ezt helyrehoznia. Az nem megoldás hogy téged odaküld és el van intézve. Ez nevetséges. Csak kerüli a konfliktust. Kicsi az esélye hogy neked kedvezően csak úgy megoldják. Szerintem nyugodtan nyisd ki a szád. Azt ne band hogy nem a te pénzedből újítják föl mert ez egy többmillás tétel.

Viszont mondhatnád azt hogy latod megse költöznek oda, úgyhogy akkor te igényt tartanál rá és odaköltöznél. Meglátod hogy reagálnak. Legalább nem fogják magukénak elkönyvelni a lakást.

2023. jún. 30. 13:42
 27/60 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező: Ha részt akarsz az ingatlanból, és ugyanakkora részt akarsz, mint a testvérednek van, akkor igenis add bele (ha a felújítás megvolt, akkor utólag), annak a hányadnak megfelelő pénzösszeget, amit a tesód beletett (ha teheted, és emiatt nem lesz adósságod). Akkor így nem lehet szó elcsaklizásról. A pénzt meg összeszedheted akárhogy, akár megtakarításaidból, ha van, akár hitelre (bár az veszélyes, csak akkor vegyél fel hitelt, ha vissza is tudod fizetni).
2023. jún. 30. 15:35
 28/60 anonim ***** válasza:
23%

A saját balfszságodnak kellene frusztrálnia .. semmi más.

Ha csak csorgatod a nyálad bambán azért ne mást hibáztass.

2023. jún. 30. 15:42
 29/60 A kérdező kommentje:

28

Az is frusztrál, ne aggódj.

2023. jún. 30. 15:58
 30/60 anonim ***** válasza:
25%

Én még mindig nem értem.

Hogyan lennél 5.?

Van már gyerek is a húgodéknál? Vagy ki a plusz 2 fő a képben?

2023. jún. 30. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!