Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gyermektelen sógornő tapad a...

Gyermektelen sógornő tapad a gyerekemre, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Amióta megszületett állandóan itt lenne nálunk. Eddig nem beszélt velünk, nem is keresett. Most pedig állandóan itt enné a fene. Szeretnének majd ők is gyereket a párjával. De miért az enyémen akarja kiélni a babázást? Nem akarok bunkó lenni, de nekem ez sok, hogy amíg nem volt gyerek, nem is léteztünk, most pedig fontosak vagyunk neki. Inkább vagyok a párommal kettesben, mint sem hogy állandóan valaki itt üljön nálunk.

2023. jún. 10. 12:51
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

Itt néhányan akkora ökrök, hogy öröm nézni. Lehet engem elhordani mindennek, meg hogy milyen a stílusom, de nem fogok nyalni senkinek, aki szid. Annyira nem vagyok hü.lye :D

Honnan szeditek h nem volt itthon szó róla? Agyrém amit néhányan írnak. Gondolom ti azok a rokonok vagytok akik belemásznak a friss család po.fájába, mert ti ungyibungyi babucizni akartok. Látszik a színvonalatok! :)

Az értelmes válaszolóknak köszönöm. Akik fordított helyzetben is látják a dolgokat!!

2023. jún. 11. 08:15
 32/53 anonim ***** válasza:
76%
Olvasva a kírásod meg a válaszaid én is csak a gyerekre lennék kíváncsi.Remélem felfogja mekkora paraszt anyja van, aztán amint lehet feléd se néz.
2023. jún. 11. 08:25
 33/53 anonim ***** válasza:
22%
Abban bízom hogy azelőtt elmúlsz hogy tönkretennéd a gyereked életét.
2023. jún. 11. 08:45
 34/53 anonim ***** válasza:
75%
Jaj, kérdező, pont ugyanezt a kérdést már legalább kétszer olvastam itt az elmúlt 2 hónapban. Tényleg unalmas.
2023. jún. 11. 09:09
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hozzánk az nem jön be, akit nem engedünk be.
2023. jún. 11. 09:16
 36/53 A kérdező kommentje:

Néztem már a hasonló kérdéseket én is! :)

Egyik válaszolónak üzenem hogy másnak a halálát kívánni a te színvonalad mutatja. Csak sajnálni tudlak, pukkadj meg! :)

2023. jún. 11. 10:00
 37/53 anonim ***** válasza:
76%

"másnak a halálát kívánni a te színvonalad mutatja. Csak sajnálni tudlak, pukkadj meg! :)"

Azzal, hogy "pukkadj meg!", te is a halálát kívánod, úgyhogy a te színvonalad csak pont olyan, mint az övé...

2023. jún. 11. 11:04
 38/53 anonim ***** válasza:
75%
És még te mondod kérdező másra hogy ökör? Tükörbe néztél már? Te vagy itt a legnagyobb ökör meg troll. Nem kell neked segítség, csak remélted hogy majd szidjuk a sógornőd veled együtt.
2023. jún. 11. 11:57
 39/53 A kérdező kommentje:

37 te olvasni sem tudsz. A pukkadj meg, az a pukkadj meg az idegtől, nálunk így használják te nagyon okos.

38 te meg mássz bele mások életébe, majd lekoptatnak aztán pisloghatsz :)

2023. jún. 11. 13:07
 40/53 anonim ***** válasza:
72%

"A pukkadj meg, az a pukkadj meg az idegtől, nálunk így használják te nagyon okos."

Akkor is ugyanazt jelenti, ha úgy használják: haljon meg megpukkadás módszerével, mint egy lufi.

2023. jún. 11. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!