Gyermektelen sógornő tapad a gyerekemre, hogy állítsam le?
Most se te érdekled, csak a gyerek, de ha már korábban is ilyen bunkó voltál, nem kell csodálkozni, hogy nem keresett.
És miért nem vele beszéled meg? Vagy mondod meg a párodnak, hogy állítsa le.
Ja és egy tipp: lógj állandóan a gyereked nyakán, véletlenül se add más kezébe, nehogy szocializálódjon véletlenül. Az eszedbe se jutott, hogy esetleg ki lehetne alakítani egy normális viszonyt, igaz?
Pár év múlva már te fogod megpróbálni rátukmálni - csak addigra már elmegy a kedve tőle, hogy pesztrálja, ha így folytatod.
Egyébként szerintem is feltette már korábban a kérdést...
Most regisztráltam erre az oldalra, gondolom egész európában csak velem törtenik ilyen, hogy határ nélkül akar valaki a lakásomban csüngeni.
Nem gondoltam,hogy szinte minden válasz ilyem sötét lesz.
1es, miert lennék bunkó? Mert itt ül valaki 3tól este fél 7ig és meg sem szólal csak nézi a gyereket? Ugyan már :D
"itt ül valaki 3tól este fél 7ig"
A férjed testvére. A férjed mit mond?
Bár nem mondanám a saját helyzetemet hasonlónak, mert én elég messze lakok a sógornőmtől, de mindig mikor látogatóba megyünk (4-5 havonta 1-2 nap) akkor egész nap babázok.
Persze, felteszek néhány illedelmes kérdést a sógornőm felé, de engem tényleg a baba érdekel és nem értem ez miért gond.
Egész egyszerűen se a bátyámmal se a sógornőmmel nincs közös témánk. Ettől viszont még részese akarok lenni az unokahúgom életének, mert én is mindig szerettem volna gyerekként ha van egy olyan nő a családba akihez bármikor bármivel fordulhatok (nagyanyám és anyám nem volt ilyen, meg a tabubb témákat amúgy se beszéltem volna meg velük).
Úgyhogy én őszintén nem látom a problémát addig amíg a sogornőd nem nyomul és nem állít be váratlanul. Cserébe pedig valószínűleg ha kéred, ugrik. Mert én is, hiába a távolság és munkahely, ha kérnék hogy egy hetet vigyázzak az unokahúgimra, egyből mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!