Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gyermektelen sógornő tapad a...

Gyermektelen sógornő tapad a gyerekemre, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Amióta megszületett állandóan itt lenne nálunk. Eddig nem beszélt velünk, nem is keresett. Most pedig állandóan itt enné a fene. Szeretnének majd ők is gyereket a párjával. De miért az enyémen akarja kiélni a babázást? Nem akarok bunkó lenni, de nekem ez sok, hogy amíg nem volt gyerek, nem is léteztünk, most pedig fontosak vagyunk neki. Inkább vagyok a párommal kettesben, mint sem hogy állandóan valaki itt üljön nálunk.

2023. jún. 10. 12:51
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
64%
En a kérdezövel értek egyet,ha eddig nem kereste öket,akkor most mi baja lett? Babázna? Nincs baj,jöjjön,de ne egésznap telepedjen rájuk,mert ez piócaság! Engem is zavarna ,hogy a sajat házamban,nem tehetek amit akarok,mert ott ül valaki! Lehet jó viszonyt ápolni,de ahhoz nem az kell,hogy mindent eltűrj,szólj neki,hogy kevesebbszer jöjjön!
2023. jún. 10. 15:29
 22/53 anonim ***** válasza:
2023. jún. 10. 15:35
 23/53 anonim ***** válasza:
12%

Mi lesz később amikor óvodát, iskolát kell találni a gyereknek és az óvó nénivel kell beszélni vagy a tanáraival?

vagy ne adj Isten megbetegszik a gyerek és az orvosnak még azt sem tudja elmondani az anyja seggében az apával, hogy mi a probléma.

Hűen tükrözi a gyerek a szüléiket!

Ezt kapja a társadalom és azt kezd vele amit akar!

2023. jún. 10. 15:46
 24/53 anonim ***** válasza:
37%

És abban is biztos vagyok, hogy nincsen rájuk telepedve, csak a kérdező eltúlozza. Igenis, bunkó vagy. Ez az alpári stílus, ahogy írsz.

Beszélj a sógornőddel. A férjed meg egy papucs. Jó lesz majd neked, megy mindig amerre te akarod, csinálja amit te akarsz.

2023. jún. 10. 16:14
 25/53 anonim ***** válasza:
84%
Mit csinál nálatok? Adj neki munkát és lelép. Viheti sétálni vagy pelenkázhatja.
2023. jún. 10. 17:11
 26/53 anonim ***** válasza:
38%

"A férjed meg egy papucs. Jó lesz majd neked, megy mindig amerre te akarod, csinálja amit te akarsz."

Esélyes, hogy ezt várná el a sógornőtől is, csak az meg nem olyan hülye, mint a testvére - és ez nem tetszik a kérdezőnek.

2023. jún. 10. 17:12
 27/53 anonim ***** válasza:
Ezt sehogy igazából.
2023. jún. 10. 23:23
 28/53 anonim ***** válasza:
70%
Kíváncsi vagyok,ha a sógornő írta volna a kérdést, pl hogy "folyton ott bszom a rezet a kisbabás testvéreméknél, és sóginőmnek nem annyira tetszik, akkor is a kisbabás csajt szidnátok-e.
2023. jún. 11. 00:01
 29/53 anonim ***** válasza:
62%

Kisbabás csaj még a saját problémáját sem tudja az élettársával közösen megoldani, pedig nem egy robotot kéne INTERJÚZTATTNI hanem a sógorát kéne megérteni, családon belül ez nem megy akkor mi megy azon kívül?

- SEMMI!

Szerintem a kérdező az okostelefonja nélkül egy fogyatékos.

Már maga ez, hogy a gyakoriről szedi az efféle ismereteit, hogy mi ilyenkor a teendő ha a sógorom átjön és nézi a testvére babáját.

Milyen hülyének kell ehhez lenni?

elmondom, annyira, hogy egyikünk sem tudja ezt elképzelni és ez nevel gyereket.

2023. jún. 11. 00:59
 30/53 anonim ***** válasza:
93%

Íme a demonstráció: 3 percben:

https://www.youtube.com/watch?v=EAB7dIu2HQs

2023. jún. 11. 01:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!