Gyermektelen sógornő tapad a gyerekemre, hogy állítsam le?
Egyszerűen nem értem, hogy miért probléma ez ha nem zavar az etetésben, játékban, tanulásban, altatásban.
Meg kell neki mondani, hogy ettől - eddig jöhet a gyerkőcöt megfigyelni, de azon kívül szépen vagy normálisan meglehet kérni, hogy ne üljön a nyakatokon mert zavar beneteket.
Ezt így elmondod akkor nem lesz a későbbiekben probléma.
Lehet ez az ember aki nálatok van nem érzi, hogy probléma lenen a te számodra, hogy ott eszi a fene.
Még az is megtudna szerintem téged nyugtatni, ha a trónolót megkérdeznéd, hogy miért töltesz ennyi időt nálunk és szépen kifogja fejezni magát aztán ha nem akkor fel lehet hívni a figyelmét, hogy ez a számodra új és értetlenül áll a jelen helyzet előtt.
Ha megkérdezi, hogy miért akkor elmondhatod neki a száddal vagy le is rajzolhatod neki, hogy ismeretlen számodra ez a fajta érdeklődés a a részéről és túl sok a projekció a fejdere ami rosszabbnál rosszabb és bosszant téged a saját fejedben lévő homály, tudatlanság, értelmetlenség.
Hihetetlen ott van három felnőtt ember egy gyerek és nem tudják egymás közt megebszélni a helyzetet! Nem tudom eldönteni, hogy ott mennyi lehet az átlag IQ olyan 65 -72 és azért kell feljönni a gyakorikerdesek. hu -ra, hogy élvet vezetési tanácsot kérj: ISMERETLENEKTŐL?
"Meglepetten áll a dologhoz"
:-O
Ennyi? Ebben maradtatok? És akkor részéről ennyivel meg is elégszel, és inkább idegenekkel tárgyalod meg?
SZóval a férjed meglepődött, te pedig a gyakorin tajtékzol.
Nem lenne célravezetőbb szólni neki, hogy kissé ritkábban látogasson, mert szeretnétek hármasban lenni, te - a férjed - meg a gyerek?
Megértem, hogy sok neked az, ha állandóan a nyakadon ül, de ha nem szólsz, nem fogja észrevenni magát.
Ha pedo lenne akkor ezzel a viselkedésével lebuktatná magát.
Ha megfigyeled a játszótér közelében lévő pedokat ahogyan észreveszik a szülök tekintetét azonnal sietősre veszik és már hűlt helyük még csak beszélni sem tudsz szülőként a pedoval. A leskelődők is ahogy kinézel az ablakon amin keresztül megfigyel téged eltűnik.
Szerintem azért figyeli meg a gyereket mert érdekli és nem meri bevállalni, hogy sajátja legyen.
Eddig hányszor és hogyan kommunikáltad te vagy a férjed a sógornőd felé, hogy milyen gyakran, és alkalmanként kb. mennyi ideig látjátok szívesen baba látogatóba?
Erről nem írtál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!