Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gyermektelen sógornő tapad a...

Gyermektelen sógornő tapad a gyerekemre, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Amióta megszületett állandóan itt lenne nálunk. Eddig nem beszélt velünk, nem is keresett. Most pedig állandóan itt enné a fene. Szeretnének majd ők is gyereket a párjával. De miért az enyémen akarja kiélni a babázást? Nem akarok bunkó lenni, de nekem ez sok, hogy amíg nem volt gyerek, nem is léteztünk, most pedig fontosak vagyunk neki. Inkább vagyok a párommal kettesben, mint sem hogy állandóan valaki itt üljön nálunk.

2023. jún. 10. 12:51
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
70%
Na az ilyen nők megérdemlik, hogy ha majd ők akarnák odaadni a gyereket mert mondjuk kettesben lennének a férjükkel, ne vállalja el senki soha :-D Akkor aztán kedvük szerint rátelepedhetnek a gyerekükre.
2023. jún. 10. 14:05
 12/53 anonim ***** válasza:
84%
Engem is idegesítene, ha valaki, mindegy, milyen okból, egyfolytában a nyakamon ülne.
2023. jún. 10. 14:12
 13/53 anonim ***** válasza:
24%

Egyszerűen nem értem, hogy miért probléma ez ha nem zavar az etetésben, játékban, tanulásban, altatásban.

Meg kell neki mondani, hogy ettől - eddig jöhet a gyerkőcöt megfigyelni, de azon kívül szépen vagy normálisan meglehet kérni, hogy ne üljön a nyakatokon mert zavar beneteket.

Ezt így elmondod akkor nem lesz a későbbiekben probléma.

Lehet ez az ember aki nálatok van nem érzi, hogy probléma lenen a te számodra, hogy ott eszi a fene.

Még az is megtudna szerintem téged nyugtatni, ha a trónolót megkérdeznéd, hogy miért töltesz ennyi időt nálunk és szépen kifogja fejezni magát aztán ha nem akkor fel lehet hívni a figyelmét, hogy ez a számodra új és értetlenül áll a jelen helyzet előtt.

Ha megkérdezi, hogy miért akkor elmondhatod neki a száddal vagy le is rajzolhatod neki, hogy ismeretlen számodra ez a fajta érdeklődés a a részéről és túl sok a projekció a fejdere ami rosszabbnál rosszabb és bosszant téged a saját fejedben lévő homály, tudatlanság, értelmetlenség.

Hihetetlen ott van három felnőtt ember egy gyerek és nem tudják egymás közt megebszélni a helyzetet! Nem tudom eldönteni, hogy ott mennyi lehet az átlag IQ olyan 65 -72 és azért kell feljönni a gyakorikerdesek. hu -ra, hogy élvet vezetési tanácsot kérj: ISMERETLENEKTŐL?

2023. jún. 10. 14:47
 14/53 anonim ***** válasza:
82%

"Meglepetten áll a dologhoz"

:-O

Ennyi? Ebben maradtatok? És akkor részéről ennyivel meg is elégszel, és inkább idegenekkel tárgyalod meg?

2023. jún. 10. 14:53
 15/53 anonim ***** válasza:
89%

SZóval a férjed meglepődött, te pedig a gyakorin tajtékzol.

Nem lenne célravezetőbb szólni neki, hogy kissé ritkábban látogasson, mert szeretnétek hármasban lenni, te - a férjed - meg a gyerek?

Megértem, hogy sok neked az, ha állandóan a nyakadon ül, de ha nem szólsz, nem fogja észrevenni magát.

2023. jún. 10. 14:55
 16/53 anonim válasza:
0%
Tuti pedo az illető, vigyázz vele
2023. jún. 10. 15:03
 17/53 anonim ***** válasza:
15%
A férjed a hibás!!!
2023. jún. 10. 15:16
 18/53 anonim ***** válasza:
6%

Ha pedo lenne akkor ezzel a viselkedésével lebuktatná magát.

Ha megfigyeled a játszótér közelében lévő pedokat ahogyan észreveszik a szülök tekintetét azonnal sietősre veszik és már hűlt helyük még csak beszélni sem tudsz szülőként a pedoval. A leskelődők is ahogy kinézel az ablakon amin keresztül megfigyel téged eltűnik.

Szerintem azért figyeli meg a gyereket mert érdekli és nem meri bevállalni, hogy sajátja legyen.

2023. jún. 10. 15:17
 19/53 anonim ***** válasza:
97%

Eddig hányszor és hogyan kommunikáltad te vagy a férjed a sógornőd felé, hogy milyen gyakran, és alkalmanként kb. mennyi ideig látjátok szívesen baba látogatóba?

Erről nem írtál semmit.

2023. jún. 10. 15:17
 20/53 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy nem írt, mert kommunikálni nem tud, csak itt... Még a saját férjével sincs beszélő viszonyban...
2023. jún. 10. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!