Mit vegyek karácsonyra tesómék 9 hónapos gyerekének? Az anyja ami nem márkás dolog nem adja rá a gyerekre ..
Én valami játékot, babakönyvet vennék neki.
Ha nagyon az a célod, hogy használják is, kérdezd a testvéredet, ahogy már írták.
Egy szolid nyaklánc jó lesz.
Tesóm megsem mukkan, nem ő irányít. Szava sincs, neki csak dolgozni szabad heti 7 napot 16 órában. De egyszer azt mondta a hölgy lehet elfogja hagyni mert ő nem tud megélni havi 400 ezerből amit a tesóm keres.. az kevés.
Nagyon szívesen megmondanám nekik a véleményem de akkor végképp nem jönnének többet ide , és anyám belebetegedne. Ő csak a gyereket akarja látni.
Egyébként én sem venném szívem szerint semmit. Idáig semmi nem volt jó, tavaly kapott tőlem babakőnyvet de nem értékelte ( 8 osztállyal.. mindegy..) Nem olvasnak mesét sem a gyereknek.. Nagyon fáj nekem ez a távolság a bátyjámmal de nem tudok mit tenni. Akárhányszor át mentünk náluk rajtunk kívül legalább 2 család a csaj rokonságából tuti bevolt náluk ülve.. Nem szégyelném őket de nem a dolgos típus hanem tényleg a seftes luxus autókkal szaladgálós buta emberek serege ahová benősült ez a nagyon..... h*** testvérem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!