Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit vegyek karácsonyra tesómék...

Mit vegyek karácsonyra tesómék 9 hónapos gyerekének? Az anyja ami nem márkás dolog nem adja rá a gyerekre ..

Figyelt kérdés
A lehető legfelszínesebb a sógornőm. Mióta szült gyűlölöm egyébként. A gyerek csak Tommy Hilfiger, Karl largerfeldes ruhákat hord. Tele van aggatva arannyal már Most a gyerek. ( Tesóm roma nőt vett el feleségül, az új gazdag típust) A nőnek egy forintja sincs életében nem dolgozott de az apja seftes milliomos ember. Mindenük megvan, és rá sem adják a kínaiból vagy turiból vett ruhát a gyerekre de még a H&M sem üti a szintjüket. Nem igazán járok hozzájuk de gondolom karácsonyra vennem kell valamit. Tudom a gyerek nem tehet semmiről de sajnos nem tudom megszeretni az anyját a viselkedése miatt. Ezt a nagyiját,mármint anyumat alig látja a gyerek, neki ugye nincs pénze drága ajándékokra. Nagyon egyszerű asszony, csak sütni tud nekik szeretetből nem tud neki semmit venni így nem is nagyon hordják hozzá csak ha mi elvisszük hozzájuk autóval. Szóval te mit vennél a helyemben?

2021. nov. 28. 17:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

#11 tavaly kapott tőlem babakőnyvet

Mármint milyen "tavaly", amikor a kölyök még csak 9 hónapos és jelenleg november (11.hó) van?

Kicsit túltoltad a trollkodást, kisanyám.

2021. nov. 28. 18:03
 12/25 A kérdező kommentje:
Tavaly még terhes volt, az elírás miatt pedig bocsánat de telefonról vagyok és nem igazán figyeltem. Tavaly karácsonykor várandós volt és ajándékba babakönyvet vettem neki amibe majd beleteheti az emlékeit, a karszalagot a kórházból, az első hajvágás tincseit stb.. Szerintem mindenki ismeri ezeket a babakönyveket
2021. nov. 28. 18:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is Decemberbe lesz a lányom 9 hónapos, mi is kaptunk már tavaly neki ajándékot, hogy majd úgyis jó lesz neki. Vegyél pelenkát, babakaját stb

Meg egy kis baba játékot, csörgő vagy rágóka.

2021. nov. 28. 18:08
 14/25 A kérdező kommentje:
Tehát tavaly még nem a gyermek kapott ajándékot nyilván az anyja hasában volt de ajándékoztunk akkor is és az anya kapott tőlem babakönyvet de nem értékelte, soha nem is használta és semmit nem ragasztott bele..
2021. nov. 28. 18:08
 15/25 anonim ***** válasza:
70%
9es vagyok. Beszélj a testvéreddel, hogy minél hamarabb váljon el a feleségétől, bár kétlem, hogy meghallgatná.
2021. nov. 28. 18:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Na ez ismerős… nekem a legjobb barátnőmék lettek ilyen sznobok pedig mindketten a kb semmiből jöttek a férjével. Még textilpelenkát is csak a mammas&pappas-ból lehet venni, (2db 5000ft. WTF??)

Játék is csak fa játék vagy lego/duplo, fischer price és persze tartanak mindkettőnek (hamarosan mindháromnak) minden évben szülinapot, névnapot, karácsonyra is mindig hivatalos az összes barát, aztán keresztelő stb, volt 2 babaváró is meg 2 babaköszöntő… anyagi csőd komolyan. Ráadásul ő listába is szedi hogy miket várnak és arról lehet válogatni. Tavaly gyorsan lecsaptam a legolcsóbb 3000ft-os zoknira :’D

Sajnos értelmes tanácsot nem tudok adni, csak jól esett kipanaszkodni magam.

2021. nov. 28. 18:33
 17/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem vennék semmit. A tesód pedig valóban jobban tenné, ha lelépne. Tudom, ez már nem olyan egyszerű a gyerkőc miatt, de a family hamarosan tönkre fogja vágni az életét.
2021. nov. 28. 18:56
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
Én jobban aggódnék a tesód miatt,mint azért,hogy mit vegyek a gyereknek. Azzal,hogy oda benősült,ráadásul gyerek is lett,elbacta az egész életét. Ha el is válik,mindig a nyomában lesznek,és a bőrt is le fogják róla húzni.
2021. nov. 28. 19:47
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Egy zenélő, beszélő, idegesítő interaktív színes játékot. Az ilyesmi szerintem megüti a muter által elvárt szintet és a kisgyerek is tud vele mit kezdeni.
2021. nov. 28. 20:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem kötelező.
2021. nov. 28. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!