Mit vegyek karácsonyra tesómék 9 hónapos gyerekének? Az anyja ami nem márkás dolog nem adja rá a gyerekre ..
#11 tavaly kapott tőlem babakőnyvet
Mármint milyen "tavaly", amikor a kölyök még csak 9 hónapos és jelenleg november (11.hó) van?
Kicsit túltoltad a trollkodást, kisanyám.
Nekem is Decemberbe lesz a lányom 9 hónapos, mi is kaptunk már tavaly neki ajándékot, hogy majd úgyis jó lesz neki. Vegyél pelenkát, babakaját stb
Meg egy kis baba játékot, csörgő vagy rágóka.
Na ez ismerős… nekem a legjobb barátnőmék lettek ilyen sznobok pedig mindketten a kb semmiből jöttek a férjével. Még textilpelenkát is csak a mammas&pappas-ból lehet venni, (2db 5000ft. WTF??)
Játék is csak fa játék vagy lego/duplo, fischer price és persze tartanak mindkettőnek (hamarosan mindháromnak) minden évben szülinapot, névnapot, karácsonyra is mindig hivatalos az összes barát, aztán keresztelő stb, volt 2 babaváró is meg 2 babaköszöntő… anyagi csőd komolyan. Ráadásul ő listába is szedi hogy miket várnak és arról lehet válogatni. Tavaly gyorsan lecsaptam a legolcsóbb 3000ft-os zoknira :’D
Sajnos értelmes tanácsot nem tudok adni, csak jól esett kipanaszkodni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!