Kinek milyen a kapcsolata a sógornővel, sógorral? Miért szólnak néha bele mindenbe?
Férjem batyja anno lehúzta ferjemet nem kevés pénzzel. Dolgoztak egy helyen, ahol a sógorom felvette azt a pénzt ami ferjemnek járt volna. Mire kibukott 600ezer ft-nál járt. Utána nem beszéltek egy jó 5évig. 2éve kibékültek, azota férjemnek kb csőlátása lett a testvérevel kapcsolatban, issza a szavait. Miatta mondott fel a munkahelyén, hogy ketten vállalkozokként fognak dolgozni. Ennyi meg annyi munka lesz, jött sógortól az ígeret. Én hiába könyörögtem k ferjemnek, ne menjen bele, csak összeálltak. Azóta természetesen kinden munka után sógoréknál új hűtő, klima, uj autó stb stb... mi meg annyit kapunk, ne legyen feltűnő, hogy átbassza férjemet.
Van még egy öccse és egy huga. Ikrek, 18évesek. Még otthon laknak. Anyóstól ment az agymosás nekik, h én, meg mostmár férjem is milyen szar emberek vagyunk, így hál isten vagy 2 éve nem beszéltem velük.
A férjem hugával semmilyen. Elég gusztustalan dolgokat csinált a férjemmel (főleg) és velem is. Nem tudok hozzá jó pofát vágni, így évente párszor a férjem találkozik vele kettesben.
Az öcsém feleségével nagyon jó a kapcsolatom, ő nem manipulatív, hátbatámadós és nem kétszínű. Bár őt inkább egy plusz testvérnek tekintem, mint sógornőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!