Kinek milyen a kapcsolata a sógornővel, sógorral? Miért szólnak néha bele mindenbe?
Nekem is sógornőm van, nem vagyunk jóban, pedig a családi béke kedvéért mindig törekedtem rá.
De ő is tipikusan az, aki mindent jobban tud, mindenbe beleszól, mindig okoskodik, mindig meg akarja mondani, mit csináljon az ember.
Főleg, mióta gyerekek is vannak.
Teljesen egyetértek. Néha az enyém is ilyen. Nálunk még nincs gyerkőc ahogy nálunk sincs de félő hogy majd ez lesz nálunk is. Na meg ha az anyós is rákezd akkor jól el leszek látva 😅
Mi a testvéreimmel és párjaikkal nagyon jól elvagyunk, rendszeresen találkozunk, közös nyaralásokat, kirándulásokat csinálunk. :) A férjem testvérenek családjával is jó a kapcsolatunk, de nem ennyire szoros a távolság miatt.
Most már lassan mindenkinél gyerek is lesz, remélem kitart ez az összetartás a családban. :)
Semmi különös inkább olyan semleges.Messze lakunk egymástól és így évente max 2-3 alkalom hogy találkozunk.
Beszélgetünk olyan ki hogy van szinten és ennyi.Tudtommal nem szólnak bele az életünkbe
12#
Már megbocsáss. Nem téged semmiztek ki, és még csak nem is titeket. A férjedet egyes egyedül.. Neked anyósodék vagyonához mi közöd? 🤔
Nővérem férje és köztem 20 év korkülönbség. Ebből fakadóan generációs szakadék. Amúgy is egy beképzelt seggarc.
Férjem testvéreivel a 2 legidősebbel 0 kontakt, a fiatalabbakkal meg semleges.
1. Nem laknak olyan közel h kéretlenül átjöhetnek kifejteni a kéretlen véleményüket
2. Nem mondjuk el ami nem tartozik rájuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!