Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az en felelossegem ezt helyre...

Az en felelossegem ezt helyre hozni vagy te hagynad az egészet?

Figyelt kérdés

Most 1 evre visszakoltoztem a szuleimhez

Ocsem eleg passiv aggressivva valik neha, foleg amikor a baratnoje itt van akkor nem lehet nagyon hozza szolni

Pl multkor megkerdezem oket, hogy a foldszinten lesznek vagy a tetoterbe mikor dolgozom (otthonrol vegezheto munkam van).. Es olyan nehezkesen valaszolnak, mintha neheztelnek, hogy csondben akarok dolgozni lehetoleg a foldszinten a nappaliban es ezert akarom tudni h meddig lesznek ott

Es ugy erzem mintha az ilyenek miatt nehezkesse valt volna az egy légtérben levés

Van, hogy egyutt ebedelunk, de ha en nem kezdemenyezek akkor ul egy helyben es nem szol semmit

Mit lehet vele kezdeni, ugy erzem h nincs nagyon mirol beszelni, de ugyanakkor eleg nehez a jelenletebe lenni olykor

29f

2023. jan. 18. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
72%
Hát hallod... Sajnálom az öcsédet
2023. jan. 20. 04:53
 62/63 anonim ***** válasza:
88%

44-es, én elköltöztem 4 évre albérletbe, ergo, a szobám még meghagyták, de minden másban kivettek a számításból - tök jogosan, mert nem élek otthon.

Valami miatt hazaköltözök, NEM várom el, hogy mindenki hozzám alkalmazkodjon - mint a kedves kérdezú tenné -, amikor én már nem ott élek.

Átmenetileg hazamentem, de ennyi, és nem állok neki pattogni hogy mindenki takarodjon a nappaliból mert ott dolgoznék.

2023. jan. 20. 10:59
 63/63 anonim ***** válasza:
100%

100 szónak is egy a vége:

kérdező, beszélj a testvéreddel erről. Lehet, hogy ő néha a nappaliba szeretne lenni, tv-zni, sorozatozni, de téged az meg zavarna, ezért legyél te is a szobádban inkább, így lesz a legjobb. Nincs azzal semmi gond, hogy hazamentél, ugyanúgy a te otthonod volt a ház, ahogy az övé, szóval emiatt fél percig se érezd rosszul magad.

DE együttélésnél kompromisszumok vannak. Szóval legyetek egymásra figyelemmel.

Abból a szempontból megértem az öcsédet, hogy volt egy lakótársam, akinek rendben volt az, hogy a közös térben rendszerint hangosan videójátékozott a barátaival Discordon, ott intézte a meetingjeit, de ha fel is vett egy fülest, ordítozott. Na ezt így nem lehet csinálni, ilyet otthon se csináltam sosem, elvoltam a saját szobámban.

Tehát nem az számít itt, hogy ki vendég meg ki nem, mert mindketten azok vagytok a szüleitek házában, hanem hogy hogyan éltek együtt egymással. Tiszteletben kell tartani a közös helyiség fontosságát.

2023. jan. 21. 12:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!