Az en felelossegem ezt helyre hozni vagy te hagynad az egészet?
Most 1 evre visszakoltoztem a szuleimhez
Ocsem eleg passiv aggressivva valik neha, foleg amikor a baratnoje itt van akkor nem lehet nagyon hozza szolni
Pl multkor megkerdezem oket, hogy a foldszinten lesznek vagy a tetoterbe mikor dolgozom (otthonrol vegezheto munkam van).. Es olyan nehezkesen valaszolnak, mintha neheztelnek, hogy csondben akarok dolgozni lehetoleg a foldszinten a nappaliban es ezert akarom tudni h meddig lesznek ott
Es ugy erzem mintha az ilyenek miatt nehezkesse valt volna az egy légtérben levés
Van, hogy egyutt ebedelunk, de ha en nem kezdemenyezek akkor ul egy helyben es nem szol semmit
Mit lehet vele kezdeni, ugy erzem h nincs nagyon mirol beszelni, de ugyanakkor eleg nehez a jelenletebe lenni olykor
29f
Ok altalaban a szobajaban vannak, fuggetlenul attol h van e valaki a nappaliban vgy sem
Ezert nem gondoltam ra h ez gond lenne
Vagy ha megis az akkor azt nekem kellene szovatenni? Ugy erzem az elegge anyamasszony katonaja jelenet lenne
5.Ennyibol en sem szeretem hogy o ott van, ennyi idosen mint o en alberletben laktam
6.A masik oldalrol meg nekem kellene megtervezni hogy figyeljem hol vannak
Ezert kerdeztem ra, mivel en sem vagyok egyedul meg ok sem
7. Szerintem ez a vezerbika elv, az alapján gondolj azt, hogy az a fel amelyik tobben van az nyilvan lenyomja azt amelyik kevesebben(2 vs 1)
Meg hogy gondolom igazan megerthetnem stb.. Es ezert inkabb at megy passiv aggressivba mivel igy a legjobb neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!