Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az en felelossegem ezt helyre...

Az en felelossegem ezt helyre hozni vagy te hagynad az egészet?

Figyelt kérdés

Most 1 evre visszakoltoztem a szuleimhez

Ocsem eleg passiv aggressivva valik neha, foleg amikor a baratnoje itt van akkor nem lehet nagyon hozza szolni

Pl multkor megkerdezem oket, hogy a foldszinten lesznek vagy a tetoterbe mikor dolgozom (otthonrol vegezheto munkam van).. Es olyan nehezkesen valaszolnak, mintha neheztelnek, hogy csondben akarok dolgozni lehetoleg a foldszinten a nappaliban es ezert akarom tudni h meddig lesznek ott

Es ugy erzem mintha az ilyenek miatt nehezkesse valt volna az egy légtérben levés

Van, hogy egyutt ebedelunk, de ha en nem kezdemenyezek akkor ul egy helyben es nem szol semmit

Mit lehet vele kezdeni, ugy erzem h nincs nagyon mirol beszelni, de ugyanakkor eleg nehez a jelenletebe lenni olykor

29f

2023. jan. 18. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
86%
Miert nem a szobadban dolgozol? Máris meg lenne oldva q probléma. Nyilván nem tetszik neki, hogy felboritod az ő rendszerét
2023. jan. 18. 18:14
 2/63 A kérdező kommentje:

Ok altalaban a szobajaban vannak, fuggetlenul attol h van e valaki a nappaliban vgy sem

Ezert nem gondoltam ra h ez gond lenne

Vagy ha megis az akkor azt nekem kellene szovatenni? Ugy erzem az elegge anyamasszony katonaja jelenet lenne

2023. jan. 18. 18:23
 3/63 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is a saját szobádban dolgozz, akkor nem zavarsz senkit, miért kellene a nappalit is lefoglalni?
2023. jan. 18. 18:25
 4/63 anonim ***** válasza:
95%
A nappali közös helység, bunkóság ott dolgozni. Dolgozz a szobadban
2023. jan. 18. 18:32
 5/63 anonim ***** válasza:
74%
Jobban tennéd, ha a fizetésedből albérletet fizetnél. Ideje felnőni. Az öcséd nem szeret, nem örül, hogy ott vagy. Nem tudod megoldani, ezt a részét ne is akard.
2023. jan. 18. 18:47
 6/63 anonim ***** válasza:
97%
Ez kicsit olyan, mintha megkéne tervezniük a napjukat, hogy dolgozz. Normális esetben az embernek nem kell előre eldöntenie az ilyeneket, szabadon jár a házban. Te dolgozni akarsz, ők valami mást csinálni. Mindkettő normális, viszont érthető, hogy nem akarják előre tervezni, hogy hol töltik az elkövetkező pár órát
2023. jan. 18. 19:38
 7/63 Darius- ***** válasza:
33%
Ugy tunik nem orul annak, hogy visszamentél,mivel o is gondolom nagykoru, ha 29 vagy, nincs tobb joga ott neki mint neked fuggetlenul attol tobbet volt ott vagy sem. Ha valaki nem igényli a tarsasagod, nem kell eroltetni, ne szolj hozza te se.
2023. jan. 18. 20:47
 8/63 A kérdező kommentje:

5.Ennyibol en sem szeretem hogy o ott van, ennyi idosen mint o en alberletben laktam

6.A masik oldalrol meg nekem kellene megtervezni hogy figyeljem hol vannak

Ezert kerdeztem ra, mivel en sem vagyok egyedul meg ok sem

2023. jan. 18. 20:48
 9/63 A kérdező kommentje:

7. Szerintem ez a vezerbika elv, az alapján gondolj azt, hogy az a fel amelyik tobben van az nyilvan lenyomja azt amelyik kevesebben(2 vs 1)

Meg hogy gondolom igazan megerthetnem stb.. Es ezert inkabb at megy passiv aggressivba mivel igy a legjobb neki

2023. jan. 18. 20:51
 10/63 anonim ***** válasza:
89%
De most nem laksz albérletben, pedig lakhatnál. Felnőtt emberek kényszerű együttélése soha nem szül jó vért. Csakis a saját szobádban nem zavarod őket, mi az akadálya, hogy ott dolgozz? A közös helyiség a klubéletre való.
2023. jan. 18. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!