Az en felelossegem ezt helyre hozni vagy te hagynad az egészet?
Most 1 evre visszakoltoztem a szuleimhez
Ocsem eleg passiv aggressivva valik neha, foleg amikor a baratnoje itt van akkor nem lehet nagyon hozza szolni
Pl multkor megkerdezem oket, hogy a foldszinten lesznek vagy a tetoterbe mikor dolgozom (otthonrol vegezheto munkam van).. Es olyan nehezkesen valaszolnak, mintha neheztelnek, hogy csondben akarok dolgozni lehetoleg a foldszinten a nappaliban es ezert akarom tudni h meddig lesznek ott
Es ugy erzem mintha az ilyenek miatt nehezkesse valt volna az egy légtérben levés
Van, hogy egyutt ebedelunk, de ha en nem kezdemenyezek akkor ul egy helyben es nem szol semmit
Mit lehet vele kezdeni, ugy erzem h nincs nagyon mirol beszelni, de ugyanakkor eleg nehez a jelenletebe lenni olykor
29f
Gondolom két okból nem albérlet:
1. Megtakarításra akar szert tenni(bérleti díjak elég húzósak).
2. Ha egyedül indul neki ismerős nélkül, szerintem egy ismeretlennel még mindig rosszabb élni.(teljesen zsákba macska az egész)
3. Nem mellesleg a 2 testvérnek ugyan annyi joga van otthon élni.(gondolom mindkettő nagykorú)
Ez csak pár tipp, mert sokan látom ebbe kötöttek bele.
Nyilván egy mérgező közegből menekülni kell, azt aláírom de a pénz nagy úr...
Kérdésre:
Tesód ilyen, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Ignoráld, elhiszem hogy feszült így a közeg de ez van.
Nem lehet az ember mindenkivel jóban, a testvérét meg nem választja senki hanem csak adódik.
Miért kel mindenkinek egyből támadni??? Írta, hogy VISSZAköltözött a szüleihez, bármilyen oknál fogva, nem kell egyből leszólni!
Szerintem is rá kellene kérdezned az oöcsédnél, hogy bántja e esetleg valami.
Vagy akár meg is kerdezhetnéd, hogy akar e valamit együtt csinálni. Ha visszautasít, valószínűleg nyomja valami a kis lelkét :)
Miért érdekel hogy hol dolgozik? Ha senkit nem zavar dolgozhat a nappaliban is. Vagy a szobában nem fér el kényelmesen.
Nem az a téma hol dolgozik, hanem az öccsével való kapcsolatában kért segítséget!
#17.Öccse akkor miért nem kommunikál?
Vagy nincs szája megmondani?
Sosem értettem ezt a dolgot, ha valakivel gond van oda kell menni elmondani, megbeszélni.
Itt most a kérdezőnek kell lépnie, ha nem akar feszült helyzetet hosszútávon.(az meg káros az élet minden területén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!