Miért kéne szeretnem a testvéreimet?
Anyám folyamatossan mondja, hogy "szeresd a testvéreidet". De egyszerűen képtelen vagyok. Kettő testvérem van. Az idősebb 10 - 11 évvel fiatalabb nálam, a másik 8 - 9 évvel. Egyszerűen sose fogunk egy életszakaszt átélni, szerintem a korkülönbség hatalmas probléma.
Az az igazság, hogy sose akartam testvért, és nem is értem miért lett.
Az ember általában szereti a családtagjait, főleg ha nem is kap tőlük rosszat. Ideális testvéri korkülönbség vagy sem, egy család vagytok. A többi rokonod se egyidős veled, akkor őket se szereted?
Nyilván nem kell, erőltetni nem lehet, de hülye ez az érv.
Az meg, hogy te nem érted, miért lettek, nevetséges. Tudod, biztosan nem a te örömödre készültek, úgyhogy szereted őket, vagy se, nem változtat azon, hogy UGYANOLYAN gyerekei anyátoknak, mint te, ugyanúgy szereti őket, és ők is anyátokat. Játszhatod a keserű, megbántott pichát, de nem mész vele semmire.
""Az idősebb 10 - 11 évvel fiatalabb nálam, a másik 8 - 9 évvel"
Te 17 vagy. Az idősebb 7 éves a fiatalabb meg 9.
Gobdold át xD
Téged miért szeressen bárki is ?!
Nagyjából ugyanez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!