Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet azt megemészteni,...

Hogyan lehet azt megemészteni, hogy a szüleim a testvéreim közül engem szeretnek a legkevésbé?

Figyelt kérdés

Anyám öcsémet szereti, mert a legkisebb fiú és gyerekkorában volt egészségügyi problémája. Apám húgomat, mert egyetlen lány és teljesen elkényezteti.

Mindkét szülőnek én vagyok a boxzsákja, mert alapvetően nem vagyok könnyű természet, habár jószívű és segítőkész vagyok, de ezeket a tulajdonságokat nem értékelik túlzottan.

Kicsit már kezd zavarni, hogy húgom mindent megkap és folyton elkényeztetik, öcsémet meg életében nem szidták le semmiért, holott sokkal többet számítógépezik, bulizik, iszik mint anno én és füvezett is már többször.

Ez lenne minden elsőszülött sorsa, őket nem igazán kedveli senki sem?

2014. febr. 11. 23:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom,hogy az elsőszülöttek negatív kiváltsága e,de nekem is ez volt a sorsom.De enegm annyira utáltak,hogy megszüntették velem a kapcsolatot,Én úgy gondoltam,ám legyen és csak a saját megélhetésem érdekeljen.Most már annyi pénzem van(ami most ugye a mérce)hogy "drága" szüleim velem akarnak jóban lenni,de hát mivel ők generálták a dolgot,nem tudnak ez ellen tenni semmit sem:)
2014. febr. 11. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben vagyok. A nővérem tisztelettudóbb, jobbtanuló, én balfék és semmire sem vagyok jó. A nővérem több pénz támogatást kapott, mikor egyetemen volt én nem. Neki küldtek ételt, én főzzek magammal, alapanyagokat is meg kell vennem. És ha szóvá teszem, akkor örüljek, hogy adnak valamit is.. Ha kedved van, irj privátban nyugodtan.

Ja és mivel nővérem van, igy nem minden esetben az elsőszülött húzza a rövidebbet

2014. febr. 12. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!