Unalmas. Néhány szempont miatt jó, csend van, nyugalom, senkivel sem kell osztozkodni. De én örülnék ha lenne egy testvérem!! Nem akarsz egyke lenni, az unokatestvéreim nélkül rohadt unalmas lenne minden családi esemény.
2022. dec. 8. 20:38
2/21 anonim válasza:
Egyke vagyok. Gyerekkent nagyon unalmas volt, mindig egyedul voltam, hianyzott, hogy nincs kivel jatszanom, erre emlekszem. Unokatesok vannak, jo sok is, veluk azert gyakran osszejottunk bandazni.
Viszont olyan 12 eves koromtol kezdve mar megvaltoztak a viszonyok, kamaszodtam, a barataimmal logtam, gimitol meg mar kb csak aludni jartam haza, sok oram volt es meg sportoltam is, kesobb sokat buliztam is, szoval pont leszartam, van-e testverem.
2022. dec. 8. 20:41
3/21 anonim válasza:
Én soha nem hiányoltam egy testvért. Eljátszottam a gondolattal, de hogy meg is történjen, a hátam közepére se kívántam, hogy legyen. Egyszerűen nem. Ezt megcáfolni csak akkor lehetett volna, ha van, aztán hogy az jól vagy rosszul sikeredik, soha nem tudom meg, és ezt a szerencsejátékot nem is kockáztatnám meg.
2022. dec. 8. 21:06
4/21 anonim válasza:
Egyik legrosszabb dolog az életben
Egész életemben egy testvérre vágytam a legjobban
Főleg hogy az egyik szülőm mentális beteg, hatalmas így a teher rajtam egyedül
Sztem aki csak egy gyereket akar, annak inkább ne legyen
2022. dec. 8. 21:20
5/21 Metionin válasza:
Én örülök, hogy egyke lettem, mert nem bírtam volna elviselni még egy vagy több testvért. Főleg, hogy tutira nekem kellett volna életben tartanom, ahogy a szüleimet ismerem. Sajnos így sem volt csend és nyugalom, mert a szüleim állandóan ordítoztak és mind egy szobában voltunk, el sem tudom képzelni, hova tettek volna még egy gyereket. Bőven elég szar volt így is a gyerekkorom, nem hiányzott volna még egy púp a hátamra.
2022. dec. 8. 21:22
6/21 anonim válasza:
A tyúkszaros életemben a kevés pozitívumok egyike, hogy egyke vagyok. elnézve, hogy micsoda gyűlölet van testvérek között, hát kösz, a radai rosseb se vágyik rá. A jellememből adódóan amúgy is én lennék a normális és a nem létező testvérem lett volna az, aki irigykedik és keresztbe tesz.
2022. dec. 8. 21:40
7/21 anonim válasza:
Én sosem szerettem egyke lenni. Gyerekként főleg.
2022. dec. 8. 21:45
8/21 anonim válasza:
Életem első 4 évében nagyon jó volt. Aztán testvérem lett... De ha végignézek a családon, rokonságon, akkor azt látom, hogy akinek nincs testvére, szeretné, ha lenne, akinek van, szeretné, ha nem lenne.
2022. dec. 8. 21:55
9/21 anonim válasza:
Én szeretem, mindig is szerettem. Kizárólagos figyelem, nincs versenyeztetés, nem csesztet senki, nyugi van. Gyerekként is teljesen jól elvoltam, jól tudtam egyedül játszani, aztán miután megtanultam olvasni, onnantól még annyit sem unatkoztam mint előtte, rengeteget olvastam.
A gyerekem is valószínű egyke marad. Szerintem jobban fogja értékelni a külön szobát meg azt hogy lesz pénzünk drága különórákra, jó minőségű kajákra, külföldi utazásokra, ha felnő neki saját ingatlanra, stb, mint egy testvért, akivel jelentősen alacsonyabb életszínvonalon élhetnénk. (Még csak baba, úgyhogy nem tud egyelőre nyilatkozni, de nyilván amúgy sem ő döntene.) De amúgy az anyagiakat leszámítva is csak egy gyereket szeretnék, nekem bejött ez a családmodell.
2022. dec. 8. 22:47
10/21 anonim válasza:
Egyke vagyok, es jobb is hogy nincs testverem. Nem tudnam elviselni. Eleve anyam is olyan fiatalos hogy azt hiszik a noverem es meg csak nem is viselkedik anyakent. Idegesito..
Meg en kicsinek is elvoltam egyedul. Voltak barataim es ennyi, amugyis magamnak valo vagyok.😅 Meg ez az osztozkodas nagyon bosszantana, en senkivel semmin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!