Szerintetek ciki egykének lenni?
Szia!
Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy egyke vagy. Ha tényleg normálisan tudsz viselkedni, és nem vagy agyon kényeztetve. például nem kapsz meg rögtön valamit, ha elszólod magad. Ha szeretnél ismerkedni nyugodtan írj privátot.
18L
Kicsit meglepődve olvasom a kérdést, és nem is igazán értem, bár lehet, az én készülékemben van a hiba. Én is az vagyok, és a lányom is egyke. Sok-sok barátunk van, rengeteg hasonló korú gyerek (unokatestvérek, szomszédok, barátok), szóval mi valahogy úgy élünk ,mint egy olasz család, mindig van nálunk valaki, vagy mi vagyunk valahol :)
A lányom (és én is) úgy szeretjük, mert ha meguntuk a bulit, hazajövünk a kis fészkünkbe, és elvonulunk a vackunkba. Mi ennek nem érezzük hátrányát (sem a lányom sem én. Ja, és a férjem sem) :)
Épp pár napja írtam én is ebbe a topikba, nézd már meg, mennyi egykés híresség van... szerinted ez tényleg ciki?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!