Melyik a jobb? Egykének lenni vagy testvérrel lenni?
1bátyám és egy hugom van..
testvérek közt nevelkedni sokkal másabb mint egykének..
mire felnö az ember a természetét ez meghatározza..
mennyire vagy odaadó,osztoszkodó ,vagy talán irigy
Nekem egy öcsém van és nagyon szeretem!:)Én örülök,hogy van testvérem.Szerintem sokkal "unalmasabb"lenne az élet egyedül.
Meg hát tényleg sokat tanulsz a testvéri kapcsolatban...
Egykének testvérrel jobb,
ha van testvéred, egyke lennél szívesebben. :)
Nekem nővérem van.
Amúgy elég kettősen állok a dologhoz, mert ugye azt figyeltem meg, hogy az egykék sikeresebbek, mert könnyebben tudnak önzőek lenni, áttaposni a másikon, jobban tudják az érdekeiket érvényesíteni. (Persze nem mindenkinél igaz, de a legtöbbeknél igen. És persze lehet testvéres gyermek is önző, vagy önzőbb, mint egy egyke, de nem ez a hangsúlyosabb jelenség.) A nővéremet nagyon sokáig utáltam, nagyon különbözünk, most se szeretem túlzottan. Egy szobában kellett laknunk, és mindenkire irigykedtem, akinek saját szobája volt, és azt ragasztott/rajzolt a falára, amit akart.
Most már 22 éves vagyok, és szerintem sokkal kevesebb lennék, ha a nővéremmel nem mentem volna keresztül ezeken a huza-vonákon, és megszerettem őt. Igaz minél messzebb van annál jobban szeretem. :) Ha minden jól megy ő akkor is élni fog, mikor nagyszülők, anyukámék meghalnak, és valahol a szívem mélyén úgy érzem, hogy ez pótolhatatlan dolog. Valahol úgy érzem sosem maradhatok teljesen egyedül.
Aki egydül van az testvért akar akinek van tesj az meg gyakran szeretne egyke lenni
Sose jó az ami épp van :)
Egy öcsém van 8 év korkulönbséggel, most így 30-n túl utál mint a szart.
Semmi értelme nem volt, hogy van testvérem.
A 4. válaszolóval egyet értek! :)
Nekem két öcsém van, akik ikrek, most is az egyikükkel és a barátommal élünk együtt hármasban. Pont tegnap este szívattuk egymást a tesómmal, a barátom pedig azt mondta, hogy mennyivel jobb egykének lenni, őt nem szivatja senki. :D Én mindig is örültem, hogy vannak az öcséim, igaz saját szobára én is nagyon sokáig vágytam, de kamaszkoromra azért ki tudtam alakítani a saját kis intim szférámat még úgy is, hogy hárman nőttünk fel ugyanabban a szobában. (Több barátnőm is hasonló cipőben járt, kicsi lakás, sok gyerek, magánélet semmi.)
Én is sok gyereket szeretnék, de az egyke párom ebbe még beleszólhat. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!