Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vállalnátok a szüleitek előtt...

Vállalnátok a szüleitek előtt hogy egyszerűen semmit nem éreztek a testéretek iránt?

Figyelt kérdés
Van egy fél testvérem, egy nővérem, közel van a harmincas éveihez. Diagnosztizált borderlineos szóval elég húzós egy nő, nem tudom milyen viszonyban van már a "Pasijával", azért írom így mert fogalmam sincs már hogy milyen viszonyban vannak. Lehet ő szeret engem, mert van egy tetoválása ami hozzám kötődik, de én nem érzek irányába semmit. Két külön világ vagyunk/voltunk. Ő neki rengeteg pasija volt, meg az a bulizós diszkózós fajta, extravertált vagy mi. Fiatalabb koromban mindig leszóltak ezért némelyik pasijával, hogy nem volt társsasági életem stb, teljesen máshogy gondolkodom mint ő, ég és föld vagyunk igazából, én elvonulós introvertált vagyok. Egyszer említettem anyámnak hogy attól mert testvérem nem kell szeretnem, hát nem tetszett neki a dolog. Ha lett volna esküvője (ami szerencsére nem történt meg) nem szívesen mentem volna, a gyerek születése után (szintén nem történt meg mert meddő), anyám tuti elrángatott volna megnézni stb stb. Nem tartom vele a kapcsolatot, szerintem felesleges erőltetni az egészet mert nincs miről beszéljünk. 22/f
2022. nov. 6. 01:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Már az ország másik végében élek szóval nem találkozom vele, csak azért írok ide általában hogy elmondhassam valakinek hogy mi terhel éppen.
2022. nov. 6. 05:55
 22/25 A kérdező kommentje:
Munkába-haza, ez az élet nálam. Megtörném valahogy a körforgást de agyon nyom a depresszió meg miegymás, nem vagyok már motivált semmire és nem bírom az embereket..
2022. nov. 6. 05:59
 23/25 A kérdező kommentje:
Ah ha a munkahelyemen látnák ezt az oldalamat... biztos nem szeretne senki, iszonyat nehéz rejteni.
2022. nov. 6. 06:46
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne megismerkedni vele? Szrd le, pont.

A te életed, nem az anyádé, apádé, etc.

Én sem tartom a kapcsolatot olyanokkal, akik nem érdemlik meg, mert lehúzósak, csak a bulin meg a szxen jár az eszük, 7 év alatt végzik el a 3 éves képzést, mert addig is bulihatnak (bevallottan).

2022. nov. 6. 07:48
 25/25 A kérdező kommentje:
A buli meg diszkó részét nem értem, minek ha nem élvezem? Érdekes én sosem szóltam le senkit mert azt csinálja, de fordítva igen. Mindenki csinálja azt ami boldoggá teszi azt helló!
2022. nov. 6. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!