Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vállalnátok a szüleitek előtt...

Vállalnátok a szüleitek előtt hogy egyszerűen semmit nem éreztek a testéretek iránt?

Figyelt kérdés
Van egy fél testvérem, egy nővérem, közel van a harmincas éveihez. Diagnosztizált borderlineos szóval elég húzós egy nő, nem tudom milyen viszonyban van már a "Pasijával", azért írom így mert fogalmam sincs már hogy milyen viszonyban vannak. Lehet ő szeret engem, mert van egy tetoválása ami hozzám kötődik, de én nem érzek irányába semmit. Két külön világ vagyunk/voltunk. Ő neki rengeteg pasija volt, meg az a bulizós diszkózós fajta, extravertált vagy mi. Fiatalabb koromban mindig leszóltak ezért némelyik pasijával, hogy nem volt társsasági életem stb, teljesen máshogy gondolkodom mint ő, ég és föld vagyunk igazából, én elvonulós introvertált vagyok. Egyszer említettem anyámnak hogy attól mert testvérem nem kell szeretnem, hát nem tetszett neki a dolog. Ha lett volna esküvője (ami szerencsére nem történt meg) nem szívesen mentem volna, a gyerek születése után (szintén nem történt meg mert meddő), anyám tuti elrángatott volna megnézni stb stb. Nem tartom vele a kapcsolatot, szerintem felesleges erőltetni az egészet mert nincs miről beszéljünk. 22/f
2022. nov. 6. 01:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Minek? Leírtad, hogy nem tartjátok a kapcsolatot, mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem kötődsz hozzá. Magadon viszont dolgozhatnál, 22 évesen nagyon gáz, ahogy gondolkodsz, nem ártana neked némi bulizás, diszkó, és sokkal több társas kapcsolat, akár végre megismerkedni a nővéreddel.
2022. nov. 6. 01:45
 2/25 anonim ***** válasza:
93%
Felesleges ezzel zaklatni őket
2022. nov. 6. 01:58
 3/25 A kérdező kommentje:
1.Nem szeretek bulizni, nem szórakoztat, a diszkó zenét meg nem szeretem. Kétszer voltam vele házibulin de szörnyű volt, nehéz őt elviselni.
2022. nov. 6. 02:00
 4/25 anonim ***** válasza:
76%
Olvasgass utána, mitől lett borderline, mindjárt nem lesz alattad olyan magas a paripa.
2022. nov. 6. 03:18
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy borderline, az sem érdekel mi lesz vele az életből, egyszerűen undorodok a lényétől! Nekem pedig nem kötelességem elviselni, támogatni meg pláne nem! Elvagyok a saját problémáimmal!
2022. nov. 6. 03:20
 6/25 A kérdező kommentje:
Szedje elő a kis baráti társsaságát akikkel bubulikázik meg leül tütükézni és boldogítsa őket!
2022. nov. 6. 03:21
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Mi bajod van, kutya sem áll szóba veled? Puffogj otthon magadban, nem hinném, hogy hiányolnak bárhonnan. Hogy vannak saját problémáid, az tuti. Dolgozd meg őket.
2022. nov. 6. 03:26
 8/25 A kérdező kommentje:
7.Mert téged hiányolnak? Ha így lenne nem itt vernéd magad nekem!
2022. nov. 6. 03:31
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Osztogatod itt a pirosakat, nem jött be a nyafizásod, rá is kellett néznem újra, azt hittem, kislány vagy.
2022. nov. 6. 03:35
 10/25 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem miért "kéne" megsimerdkednem azzal aki folyton szívta a vérem?
2022. nov. 6. 03:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!