Vállalnátok a szüleitek előtt hogy egyszerűen semmit
nem éreztek a testéretek iránt?
Figyelt kérdés
Van egy fél testvérem, egy nővérem, közel van a harmincas éveihez. Diagnosztizált borderlineos szóval elég húzós egy nő, nem tudom milyen viszonyban van már a "Pasijával", azért írom így mert fogalmam sincs már hogy milyen viszonyban vannak. Lehet ő szeret engem, mert van egy tetoválása ami hozzám kötődik, de én nem érzek irányába semmit. Két külön világ vagyunk/voltunk. Ő neki rengeteg pasija volt, meg az a bulizós diszkózós fajta, extravertált vagy mi. Fiatalabb koromban mindig leszóltak ezért némelyik pasijával, hogy nem volt társsasági életem stb, teljesen máshogy gondolkodom mint ő, ég és föld vagyunk igazából, én elvonulós introvertált vagyok. Egyszer említettem anyámnak hogy attól mert testvérem nem kell szeretnem, hát nem tetszett neki a dolog. Ha lett volna esküvője (ami szerencsére nem történt meg) nem szívesen mentem volna, a gyerek születése után (szintén nem történt meg mert meddő), anyám tuti elrángatott volna megnézni stb stb. Nem tartom vele a kapcsolatot, szerintem felesleges erőltetni az egészet mert nincs miről beszéljünk. 22/f
Miért nekem kéne megérteni őt ha fordítva sosem kaptam a családomból senkitől megértést?
2022. nov. 6. 04:19
12/25 A kérdező kommentje:
Komolyan ők megértették hogy túl érzékeny vagyok a zajokra és könnyen megijedek? Vagy hogy milyen tikkekel élni? Vagyhogy milyen az ocd? Oh de én értsem meg hogy borderlinos!
2022. nov. 6. 04:21
13/25 anonim válasza:
Az tuti, hogy te is kattant vagy, mert nem letezo gyerekrol meg eskuvoro fantazialsz, hogy arra majd mennyire de mennyire nem mesz el...
Bocsi de te latod magad? Olvasd vissza kerdezo! Hisztizo 6 eves vagy.
Fejezd be es eld mar az eleted. Nevetseges.
Nem is tartod vele a kapcsolatot, de megse birod elengedni.
Ez eleg beteg.
2022. nov. 6. 04:22
14/25 A kérdező kommentje:
Nem megy a szövegértés ugye? Lett volna esküvő csak összebalhéztak valamin és nem lett, a gyerek meg azért nem lett mert mindig elvetél.
2022. nov. 6. 04:23
15/25 A kérdező kommentje:
oh báár vége lenne már az éjszakás műszaknak és gamelhetnék... egyetlen menedékem volt mindig is
2022. nov. 6. 04:24
16/25 anonim válasza:
Én most indulok dolgozni. ☹️
2022. nov. 6. 04:42
17/25 A kérdező kommentje:
Oh már becsavarodok itt a portán! kattog az agyam némi gamingért!
2022. nov. 6. 04:42
18/25 A kérdező kommentje:
jah, élem a semmirevaló életem
2022. nov. 6. 05:27
19/25 A kérdező kommentje:
lehet hazaérek eretvágok, úgy megoldódik ilyen olyan bajom
2022. nov. 6. 05:28
20/25 anonim válasza:
Szerintem felesleges a szuleidet ezzel terhelni, miert kene errol beszamolni? A te helyedben mindig ugy terveznem a napomat, hogy amikor epp atjonne a teson, ne legyek otthon.
Nincs ertelme eroltetni a dolgot, foleg ha benned ennyire eros negativ erzeseket taplal. De ezt nem kell mindenki orrara kotni, mert a vegen te utod meg a bokadat.
Lepj tovabb, foglalkozz a sajat dolgoddal, es probald meg “nem hergelni” magad, mert tenyleg csak magadnak artassz vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!