Anyák ti megértenétek ha a 2 gyereketek így elhatárolódna egymástól? Nem kedvelem a nővéremet.
Féltestvérek vagyunk, ő anyám első házasságából született, én a másodikból. Neki az apja spanyol, ami meg is látszik rajta, külsőre, temperamentumra, mindenre. Spanyol férfihez is ment hozzá, akit szintén nem kedvelek. Ha jönnek hozzák magukkal az egész pereputtyot, én 3-szor voltam kint nem náluk, és utáltam ott lenni, folyton vagy ott vagy 50 rokon fejként 4-5 gyerekkel, mindenki hangoskodik stb. Szóval nem tudok azonosulni azzal a kultúrával, a nővéremmel se szoros a kapcsolatom,semmiben nem hasonlítunk egymásra, el sem szokták hinni, hogy mi féltestvérek vagyunk. Én nem szeretném ha ez a kultúra az életem része lenne, én majd magyar családot szeretnék, és nem szeretnék évente többször smúzolni a spanyol "kiscsaláddal".
Mennyire gáz ez?
Na, most erre mit írjak, amikor csak azért kezdtem el, 50+ spanyolul tanulni, mert szerelmes lettem a nyelvbe, az országba, a temperamentumukba, a kinézetükbe, a kajáikba, a hőségbe, a tengerpartba és nem utolsó sorban az ottani Zara üzletekbe.
A másik befutó Olaszország, szintén a fentiek miatt. :D
De! Megértelek. Egy csendesebb, befele forduló személyiségnek ez horror.
Anyaként megértenélek, de a nagy családi összetartozást szentségként értelmező nővéred... na ő biztos, hogy elképzelni sem fogja tudni soha, hogy mi a bajod.
Az a bajod, hogy eltérő a habitusotok. Igen, és?
Én csendes vagyok, introvertált, a félöcsém meg lobbanékony, nagyhangú, beszédes, társasági ember.
Nekem furcsa és időnként kissé zavaró, amikor otthon vagyok (a csendet szeretem), de nem utálom őt. Mások vagyunk. Én ilyen, ő olyan, attól még van közös témánk, és amikor hív, el is megyek vele szórakozni, mert miért ne.
Te csak hisztizel a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!