Anyák ti megértenétek ha a 2 gyereketek így elhatárolódna egymástól? Nem kedvelem a nővéremet.
Féltestvérek vagyunk, ő anyám első házasságából született, én a másodikból. Neki az apja spanyol, ami meg is látszik rajta, külsőre, temperamentumra, mindenre. Spanyol férfihez is ment hozzá, akit szintén nem kedvelek. Ha jönnek hozzák magukkal az egész pereputtyot, én 3-szor voltam kint nem náluk, és utáltam ott lenni, folyton vagy ott vagy 50 rokon fejként 4-5 gyerekkel, mindenki hangoskodik stb. Szóval nem tudok azonosulni azzal a kultúrával, a nővéremmel se szoros a kapcsolatom,semmiben nem hasonlítunk egymásra, el sem szokták hinni, hogy mi féltestvérek vagyunk. Én nem szeretném ha ez a kultúra az életem része lenne, én majd magyar családot szeretnék, és nem szeretnék évente többször smúzolni a spanyol "kiscsaláddal".
Mennyire gáz ez?
Azt értem, hogy nem kedveled annyira a nagycsaládot, a meleget. Én sem.
De a világon semmit nem írtál a féltestvéredről, ami alapján emberileg ne kedvelhetnéd, ami alapján meg kellene szakítani a kapcsolatot. Ezt én szülőként nem tudnám így elfogadni.
Megértem hogy idegen az a kultúra neked, és sok, de túlzottnak érzem az ellenszenvet. Szerintem senki nem kenyszeríti rád a spanyol rokonokat. Vagy nálad vrndégeskednek? Akkor ne vállald, vagy mondd meg hogy max a novered a ferje meg a gyerekek jöhetnek. Vagy meglátogatják itthon anyádat te akkor odamész annyi időre amennyire jól esik, ha az egy ebéd akkor annyi. Neked meg nem kötelező kinnt lenni Spanyolországba. Szerintem ez ennyi. Ha valakinek nem tetszik annyira sem mész.
Férjem sem talalkozik túl sokat a trstvérével, nem utáljak egymast, csak mindenki elvan a külön életével. Semmi gond nincs ebből.
Anyáéknál élek, tehát nrm tudom elkerülni őket mikor jönnek. Én egyáltalán nem megyek már anyáékkal, 3-szor voltam de soha többet, mert nagyon cinkes az egész bagázs.
Ha meg külön köktözöm és saját családom lesz, akkor köszönöm szépen, de senkiből nem kérek abból a családból/kultúrából. Utálom az egész kultúrát, még a zenéjük is føs, felöltözni nem tudnak normálisan, egy rendes programot nem tudnak csinálni 3 másik generáció nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!