Mit tegyek ha a bátyám megcsalja a barátnőjét?
Szisztok!
Tudomásomra jutott (nem nyomoztam vagy bármi hasonló) ,hogy a bátyám megcsalja a barátnőjét.
Nem konkrét viszonya van, hanem rengeteg lánnyal beszél, flörtöl, találkozgat és jár össze szexelni.
Jóban vagyok a barátnőjével, nagyon aranyos, rendes lány, nem ezt érdemelné.
Még friss a kapcsolatuk, tudtommal nincsenek problémáik, a bátyám, elmondása szerint nagyon szerelmes.
Sajnos egyébként korábban is voltak hasonló dolgai a régebbi kapcsolataiban.
Legszívesebben elmondanám a lánynak, hogy azonnal lépjen ki ebből a kapcsolatból mert így ennek semmi értelme és ez így nagyon rossz, de közben meg bennem van, hogy semmi jogom beleszólni más emberek kapcsolatába.
Szerintetek mit kéne tennem? Ti mit tennétek a helyemben?
"egy kapcsolat arra a két emberre tartozik, aki benne van."
szerintem ezt máshová akartad írni, ennél a kérdésnél hárman vannak benne és ebből egy nem tud a harmadikról
– kurvára nem vagyok keresztény
– nem hiszek az örökké tartó kapcsolatokban, 100% liberális vagyok, barátaim közt van poli és nyitott kapcsolatban élő is
– ettől még megcsalni valakit nettó köcsögség.
88 ki vetette fel a kérdést, hogy helyes vagy nem helyes? Azért hazudozni nem kéne...
Az én szempontomból irreleváns, tegye mindenki, amit jónak tart... Szóval nem igazán értem, mit szeretnél most rám erőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!