Mit tegyek ha a bátyám megcsalja a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Szisztok!
Tudomásomra jutott (nem nyomoztam vagy bármi hasonló) ,hogy a bátyám megcsalja a barátnőjét.
Nem konkrét viszonya van, hanem rengeteg lánnyal beszél, flörtöl, találkozgat és jár össze szexelni.
Jóban vagyok a barátnőjével, nagyon aranyos, rendes lány, nem ezt érdemelné.
Még friss a kapcsolatuk, tudtommal nincsenek problémáik, a bátyám, elmondása szerint nagyon szerelmes.
Sajnos egyébként korábban is voltak hasonló dolgai a régebbi kapcsolataiban.
Legszívesebben elmondanám a lánynak, hogy azonnal lépjen ki ebből a kapcsolatból mert így ennek semmi értelme és ez így nagyon rossz, de közben meg bennem van, hogy semmi jogom beleszólni más emberek kapcsolatába.
Szerintetek mit kéne tennem? Ti mit tennétek a helyemben?
2022. aug. 26. 17:48
61/90 anonim válasza:
Mennyi gusztustalan sunyi disznó van itt, te úristen. A nyitott kapcsolatban élőket meg hagyjuk, ők sem szeretik, amikor az összes gyáva nyúl velük takarózik, hogy "nem szólok a megcsalt ismerősnek, mert biztos nyitott kapcsolatban vannak".
62/90 anonim válasza:
59 szerintem mások dolgába bele avatkozni undorító. 🤮🤮🤮
63/90 anonim válasza:
Ha nem szólsz a csajnak, azzal is beleavatkozol, ugyanis ekkor tudatosan döntöttél úgy, hogy a báty mellé állsz. Ebben a helyzetben nincs olyan, hogy nem avatkozol bele, csak olyan, hogy aktívan vagy passzívan.
64/90 anonim válasza:
63 ez butaság. Ilyen alapon te meg az oroszok oldalán avatkozol be a háborúba, mert nem mész harcolni ellenünk. Végtelen számú dolgot nem csinálunk. Buta demagóg vagy.
65/90 anonim válasza:
Azért egy háborút és egy megcsalást ne vegyünk már egy kalap alá
66/90 anonim válasza:
65 igen, ezért nem kellenek a buta ideológiák, meg a bites sarkitások. Az, hogy te tudsz valamit, és sérül az igazság érzeted (ami amúgy egy illúzió a világ müködéséröl), még nem jogosít fel mások életébe való beavatkozást egy olyan szituációban, ami jelenleg rajtad kívül senkinek sem káros. Nem káros, ne hazudj!
67/90 anonim válasza:
Szerintem kb te voltál itt az egyetlen, 66-os, aki szerint a megcsalás oké. Nem, ez teljesen nem elfogadott, mert becsapod a másikat. A kérdezőnek kell segíteni, és ő úgy gondolja, a csaj nem érdemli meg, hogy hazudjanak neki. Téged még nyilván senki nem csalt meg, vagy te már valakit igen, azért értesz ezzel ennyire egyet
68/90 anonim válasza:
Nagy tag a batyad, respect neki.
69/90 anonim válasza:
67 Itt nem arról nyitottunk vitát, hogy ok-e a megcsalás, nem kell hazudoznod. A vita arról szólt, hogy a kérdező bele avatkozzon-e mások kapcsolatába. "Nem" a helyes válasz. Minden más következetésed meg arról árulkodik, hogy egy hazug mese könyvben éled az életed, hát a te dolgod buksi
70/90 anonim válasza:
67 amúgy nem csak én mondtam, hogy ne szóljon bele a kérdező, mégha ez sérti is a pici hazug világ képed. Hát más is gondolkodik így, nem csak szögletesen, jajj jajj jajj, kis önbizalom hiányos emberke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!