Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a bátyám megcsal...

Mit tegyek ha a bátyám megcsalja a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Szisztok!

Tudomásomra jutott (nem nyomoztam vagy bármi hasonló) ,hogy a bátyám megcsalja a barátnőjét.

Nem konkrét viszonya van, hanem rengeteg lánnyal beszél, flörtöl, találkozgat és jár össze szexelni.

Jóban vagyok a barátnőjével, nagyon aranyos, rendes lány, nem ezt érdemelné.

Még friss a kapcsolatuk, tudtommal nincsenek problémáik, a bátyám, elmondása szerint nagyon szerelmes.

Sajnos egyébként korábban is voltak hasonló dolgai a régebbi kapcsolataiban.

Legszívesebben elmondanám a lánynak, hogy azonnal lépjen ki ebből a kapcsolatból mert így ennek semmi értelme és ez így nagyon rossz, de közben meg bennem van, hogy semmi jogom beleszólni más emberek kapcsolatába.

Szerintetek mit kéne tennem? Ti mit tennétek a helyemben?

2022. aug. 26. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
92%
Még friss a kapcsolatuk, tudtommal nincsenek problémáik, a bátyám, elmondása szerint nagyon szerelmes. - nagyon szerelmes lehet, ha ilyeneket csinál. Ha van bizonyítékod, név nélkül juttasd el a barátnőhöz is, meg a bátyádhoz is. Aztán majd lerendezik egymás között! A beszéd úgysem használ! Lehet a csaj el se hinné neked.
2022. aug. 26. 18:15
 12/90 anonim ***** válasza:
35%
Csak nekem fura, mennyire alapvetőnek gondolják az emberek a név nélkül/kamuprofilról való informálást? Én el sem hinném, amit név nélkül közöl velem bárki.
2022. aug. 26. 18:20
 13/90 anonim ***** válasza:
35%

Én biztos nem tennék semmit, mert

- semmilyen körülmények között nem ártok a testvéremnek,

- nem avatkozom bele mások életébe,

- ebből jól nem kerülsz ki, ha szakítanak azért fognak mindketten utálni, ha együtt maradnak azért. Ők kibékülnek, te meg leszel a szaralak.

2022. aug. 26. 18:32
 14/90 anonim ***** válasza:
82%
Bárcsak az exem testvére is ilyen rendes lett volna, de ő inkább fedezett a bátyjának...
2022. aug. 26. 18:35
 15/90 anonim ***** válasza:
30%
#15 azzal nem ártasz neki, ha nem engeded, hogy g*ci legyen. Előbb-utóbb úgyis meg kell tanulnia, hogy ne legyen g*ci.
2022. aug. 26. 18:43
 16/90 A kérdező kommentje:

Azok akik azt írtál, hogy beszéljem meg a bátyámmal, sajnos ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.

Tudni kell a bátyámról, hogy nagyon forrófejű és agresszív, hirtelen haragú ember.

Ha felhoznám neki, csak azzal lenne elfoglalva, hogy én, hogy tudtam meg és, hogy miért avatkozom bele a magánéletébe.

Plusz annyira nem vagyunk jóban, az én nézőpontom neki annyit számítana mintha a szomszédja akarná megbeszélni vele.

Ráadásul ebből utána még családi ügy is kerekedne és az még nagyobb botrány lenne.

Szóval a bátyám semmiképpen nem tudhatja meg, hogy én tudok erről.

2022. aug. 26. 18:47
 17/90 anonim ***** válasza:
86%
Ha te lennel ilyen helyzetben arra gondolj, te örülnél ha a bnod szanaszet csalna aztan hozzad is befekudne lehet egybol az aktus utan kb olyan szajjal amivel mas apolt le stb. Ha inkabb illuzioban elnel h jo minden boldogság , vagy inkább a kegyetlen valóság h csal de legalabb vege lenne es nem vesztegetned az idod enrgiad mindent ra. Es kereshetned az igazit. Valószínűleg tudni akarnad te is.... Szoval igy v ugy de mondd el neki, rejtett szamon hahtorzitoval kau profillal uziben vagy szemlyesen vele ugy h megigerteted vele h nem ad ki a batyadnak. Dontsd el h ma v holnap szolsz neki de ne habozz. F
2022. aug. 26. 18:47
 18/90 A kérdező kommentje:

18:47

Abszolút egyetértek, ezért is írtam, hogy legszívesebben elmondanám neki most rögtön, csak ez sajnos egyáltalán nem ilyen egyszerű mert hatalmas szarba kerülhetek és ahogy ismerem a bátyám, hatalmas botrány lenne belőle.

2022. aug. 26. 18:51
 19/90 anonim ***** válasza:
35%
Semmi közöd nincs a kapcsolatukhoz, ez nem a te dolgod, nem kell vele foglalkoznod. Qrva sok ember szorul segítségre, ha megmentö szeretnél lenni, van bőven lehetőség.
2022. aug. 26. 18:52
 20/90 anonim ***** válasza:
42%

Akkor mint irtam

Rejtett szam/hagtorzitoval

Kamu profil valami szosőp median mint haverja /kalandja (no) v barki

Annyi lehetoseged van h ne bukj le a batyad elott h csak na,de a lany szabaduljon. Lépj mielott nem késő

2022. aug. 26. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!