Mit tegyek ha a bátyám megcsalja a barátnőjét?
Szisztok!
Tudomásomra jutott (nem nyomoztam vagy bármi hasonló) ,hogy a bátyám megcsalja a barátnőjét.
Nem konkrét viszonya van, hanem rengeteg lánnyal beszél, flörtöl, találkozgat és jár össze szexelni.
Jóban vagyok a barátnőjével, nagyon aranyos, rendes lány, nem ezt érdemelné.
Még friss a kapcsolatuk, tudtommal nincsenek problémáik, a bátyám, elmondása szerint nagyon szerelmes.
Sajnos egyébként korábban is voltak hasonló dolgai a régebbi kapcsolataiban.
Legszívesebben elmondanám a lánynak, hogy azonnal lépjen ki ebből a kapcsolatból mert így ennek semmi értelme és ez így nagyon rossz, de közben meg bennem van, hogy semmi jogom beleszólni más emberek kapcsolatába.
Szerintetek mit kéne tennem? Ti mit tennétek a helyemben?
Azért a kommenteket olvasva egyből az jut eszembe, hogy annyira nem is meglepő, hogy hány nő és gyerek szenved a családon belüli erőszaktól ebben az országban... Hiszen ha ennyien vannak, akik nem csak, hogy elfordítják a fejüket, de még el is ítélik azt, aki nem így tesz, az meg fog látszani nagyobb léptékben is.
A félrelépések következménye szép nemi betegség gyűjtemény is lehet, amit a lány majd úgy kap el, hogy mindent normálisan csinált... És ez akár komoly, hosszútávú következményekkel is járhat.
A morál pedig másik dolog, de így is, úgy is:
mondd el a lánynak. Simán lehet névtelenül, csinálsz egy kamu facebook profilt, leírod a lánynak, hogy a srác haragja miatt nem mered vállalni a neved, leírsz pár részletet a megcsalással kapcsolatban, aztán ennyi. Ha tudod a lány címét, küldhetsz neki levelet is, vagy bedobsz egy papírt a postaládájába. Ha a lány esetleg nem hisz neked, az már az ő dolga. Te így már megtetted a dolog rád eső részét.
Én a magam részéről biztos konfrontálódnék a testvéremmel inkább, ha ilyen erkölcstelen kis sunyi kakkancs lenne, de megértem, hogy nem mindenkinek van ennyi vér a pucájában. De ne hagyd cserben a lányt!
42, te mi a jó istenről beszélsz? :D Ki mondta, hogy az én párom félredugott?... Első kommentem volt ez ide, és nem állítottam ilyet. Nem is tett ilyet sosem, egyik se.
Egyébként meg az mióta belepofázás, hogy megtudja az igazat a lány?
"Vétkesek között cinkos, aki néma."
Ezt hívják erkölcsnek. Belőled nyilván hiányzik. Vagy te is azt a tábort erősíted, akit kidobott az asszony, mert valaki beköpte neki a viselkedésed? Nehéz volna sajnálni.
Azon a logikán, hogy ne dumáljunk bele más dolgába: akkor te mit csinálsz itt amúgy? Mert ez ugyanaz. A gyakorira írkálni tanácsot, BÁRMILYET, ugyanolyan beledumálás ennyi erővel. Szóval akkor fogadd meg a saját tanácsod legalább, mutass jó példát! Zárkózz be és ne szólj senkihez, senkinek ne adj tanácsot. Szerintem mindenkinek így a legjobb.
Ha ezt nem teszed, akkor bort iszol miközben vizet prédikálsz, barátocskám.
Bocs, össze kevertelek a másik nemi bajos fetisisztával. Itt senki sem vétkes, maximum a te normáid szerint, az meg szerintem senkire nézve nem kötelező érvényü.
Ezt a tanácsot kérték, elmondtad a véleményed, én is az enyémet, mi a gondod? Értem, hogy nehéz különbséget tenni 2 agysejttel, a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!