Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nővérem túl nagyra tartja...

Nővérem túl nagyra tartja magát, hogy lehetne megértetni vele, hogy igazából egy senki?

Figyelt kérdés

26 éves, egy éve dolgozik, azóta le van szállva magától, megvesz magának mindenféle drága joghurtot, samponokat, sminkes cuccokat. Miközben apa és anya minden spórolnak és a legolcsóbbat veszik maguknak.

Szóval úgy tesz, mintha gazdag lenne, közben meg igazából egy csóró senki, egy gimiben tanít és valami 200 ezres fizuja van, én is többet kapok most diákmunkán.

De azt hiszi, hogy mivel keresete van, most ő a ház ura, nekem is állandóan parancsolgatni akar.

Úgy szeretném, hogy elköltözzön már itthonról, de csak élősködik a szüleimen.

17/F

2022. aug. 8. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
94%

Mert te ki vagy? Téged nem "nyomorult tanárok" tanítottak?

Bead a közösbe, kajára és rezsire, de azért ő élősködik? Benned valami nagyon nagy frusztráltság és irigység lehet. Szállj magadba.

2022. aug. 8. 23:00
 72/81 anonim ***** válasza:
90%
Csont bedobva kategória.
2022. aug. 8. 23:43
 73/81 anonim ***** válasza:
91%
Családomban elég sok villanyszerelő van, a kezdőfizu 200 ezer körül van 😃 Egy nagybátyám keres 800 ezret, de hát ő már lassan 40 éve szakmában van. Szóval nem kell aggódni, nem fogsz te sem hirtelen 4x annyit keresni kezdőként, hidd el. Egy szakma megtanulása sem 1-2 év, hanem inkább 15, mire azt tudod mondani hogy van akkora tapasztalatod hogy helyt állj mindenhol.
2022. aug. 8. 23:51
 74/81 anonim ***** válasza:
13%

74

Hozzátenném férjem kezdő programozóként nettó 150 ezret keresett. 15 éves kora óta programoz, most 27 éves és nettó 700 ezret keres. Sajnos sok hiány szakmánál megy a parasztvakítás.

Egyébként hasonló a viszonyunk nővéremmel. Szerintem a nővére irigy a srácra, mert nem szúrt el éveket. Ugyanez van nálunk is. Én már 19 éves korom óta elköltöztem, ő meg 28 évesen otthon van. De azért hányszor hallottam, hogy mondja szüleimnek irigy vagyok rá. Mégis mire? Normális kapcsolata sincs, én meg férjes nő vagyok.

Kérdezőnek üzenem, hogy kitartást!

2022. aug. 9. 01:15
 75/81 anonim ***** válasza:
90%

Az nem szép dolog,ahogy a nővéredről írsz.

Amúgy normális,kezdeti lelkesedés,ami nála van.

Később talán bánni fogja,hogy nem spórolt.

Igazából,ha nagyon spórol az ember,akkor sincs előrébb.

Saját lakás,egyedül ma kb 100 év spórolás.

2022. aug. 9. 02:07
 76/81 anonim ***** válasza:
18%

Amint megvan a szakmád és 800-at keresel elköltözöl, és otthagyhatod a pereputtyot. Bírd ki ezt a pár évet.

Ráadásul lehet jön az online oktatás, be se kell mennie, otthon fog terpeszkedni a gép előtt. :O

2022. aug. 9. 07:40
 77/81 anonim ***** válasza:
95%
Te mennyit adsz a közösbe kérdező? Miért a szüleid álltal vett sampont használod, ha vehetsz is magadnak?
2022. aug. 9. 08:07
 78/81 anonim ***** válasza:
96%

Még az elején megértettelek volna, hogy irritál, ahogy a nővéred sznobkodik. Viszont nem vagy azzal tisztában, hogy mekkora felelősség tanárnak lenni. Te is felfoghatnád, hogy a nővéred a havi 200ezres fizujából max egy szobát tudna bérelni, ami a fizetésének majdnem a felét tenné ki és a maradék pénz pedig elmenne önfenntartásra és alig tudna valamit félretenni. Ha a szüleitekkel jóban van, akkor miért ne lakhatna náluk. Fizeti a rá eső rezsit, belead a közösbe stb. A drága joghurtot és a kozmetikumokat a te pénzeden veszi? Akkor meg? Az ő dolga, nincs jogod beleszólni. Különben is inkább legyen egy igényes nő, mint egy trampli p..a. Majd elköltözik, amikor eljön az ideje. Addig élvezi azt, hogy mindig van egy kis pénze csecsebecsékre és még félre is tud rakni.

Én 22 éves lány vagyok és egy lakást bérlek és irigylem azokat, akik megengedhetik maguknak, hogy otthon lakjanak, még akkor is, ha sokkal jobban keresek, mint egy tanár. Én is ezt csinálnám a nővéred helyében, minthogy szűkölködjek.

2022. aug. 9. 10:25
 79/81 anonim ***** válasza:
91%
Sznobkodás joghurtot venni? Na ne már.
2022. aug. 9. 10:27
 80/81 anonim ***** válasza:
98%
Ha olyan jól keresel, költözz el te.
2022. aug. 9. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!