Nővérem túl nagyra tartja magát, hogy lehetne megértetni vele, hogy igazából egy senki?
26 éves, egy éve dolgozik, azóta le van szállva magától, megvesz magának mindenféle drága joghurtot, samponokat, sminkes cuccokat. Miközben apa és anya minden spórolnak és a legolcsóbbat veszik maguknak.
Szóval úgy tesz, mintha gazdag lenne, közben meg igazából egy csóró senki, egy gimiben tanít és valami 200 ezres fizuja van, én is többet kapok most diákmunkán.
De azt hiszi, hogy mivel keresete van, most ő a ház ura, nekem is állandóan parancsolgatni akar.
Úgy szeretném, hogy elköltözzön már itthonról, de csak élősködik a szüleimen.
17/F
Mi is szerényebb családból származunk nővéremmel. Mikor neki lett munkája, ő is elkezdett végre magára költeni, ami szuper érzés. Én is csak irigykedtem, mivel 7 évvel fiatalabb vagyok, nekem még messze volt. Ő sokat adott a közösbe is egyébként. Én tovább tanultam és így sokáig nem is tudtam beleadni, majd mikor lett munkám nem is adtam, viszont arra gyűjtöttem, hogy minél hamarabb mehessek külön. Persze ha megszorult a család vagy kellett valami nagyobb értékű dolog abba beleadtam. Azóta hogy elköltöztem én is anyámék folyton adnak kölcsön nővéremnek, segítenek nekik már az ésszerűség határain túl is vásárolni, gyerekekkel stb., engem most zavar ez a kihasználás, hiába adott bele korábban a kasszába havonta valamennyit még 10-15 éve. Szülinapi tortákba nem hajlandó beszállni, mert drága. Közben a férje jól keres, neki is van munkája, szóval futna rá. Én meg a szemét aki nem adtam haza a fizum, veszek mindent is anyáéknak, segítjük őket ahogy tudjuk, fuvarozunk, vásárolunk, cipekedünk, mentöt hívunk, ha baj van csak a mi telefonunk csörög stb.
Úgyhogy még változhat a helyzet és hidd el az nem probléma ha valaki örúl hogy végre van saját pénze, amit magára költhet. Az hogy rossz a viszonyotok sajnálatos, de azért jó lenne normalizálni.
Már miért lenne egy senki?
Itt te vagy a nagyképű, nem ő.
10: XD
Mért, és ha elköltözik, akkor mit fizet? :)
Te többet keresel nála, te fizetsz lakbért akkor a rezsin és a kaján felül?
"Villanyszerelőként vízionálod magadnak a 800k nettót, recesszió elején-közepén?"
A szaki, akinél nyári gyakorlaton voltam azt mondta, másfélmillió tiszta haszna van havonta, jó szakma a villanyszerelés. GyMS megye, osztrák határhoz közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!