Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nővérem túl nagyra tartja...

Nővérem túl nagyra tartja magát, hogy lehetne megértetni vele, hogy igazából egy senki?

Figyelt kérdés

26 éves, egy éve dolgozik, azóta le van szállva magától, megvesz magának mindenféle drága joghurtot, samponokat, sminkes cuccokat. Miközben apa és anya minden spórolnak és a legolcsóbbat veszik maguknak.

Szóval úgy tesz, mintha gazdag lenne, közben meg igazából egy csóró senki, egy gimiben tanít és valami 200 ezres fizuja van, én is többet kapok most diákmunkán.

De azt hiszi, hogy mivel keresete van, most ő a ház ura, nekem is állandóan parancsolgatni akar.

Úgy szeretném, hogy elköltözzön már itthonról, de csak élősködik a szüleimen.

17/F

2022. aug. 8. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
99%
És hány embert dolgoztat?
2022. aug. 8. 19:28
 42/81 anonim ***** válasza:
93%
úgyhogy még most vegyél vissza az arcodból kérdező, és ébredj fel a cuki kis légváradból, mert baromira pofára fogsz esni. Javaslom keress már rá álláskereső oldalakon, hogy igazából mennyi a villanyszerelői fizetés, ugyanis van ahol a háromszázezret sem éri el, amit némelyik gyári melós fizetése überel.
2022. aug. 8. 19:31
 43/81 anonim ***** válasza:
96%

Hú de lenéző vagy a nővéreddel, kérdező.

Egy senki, mert tanár? Tudod mennyit gürcölnek a tanárok a magadfajta kis p.csökkel, hogy tudást adjanak a kezükbe? Van, aki szívvel-lélekkel űzi ezt a szakmát, közben pedig lenézik. Méltatlanul alábecsüli a tanárokat az állam is és a hozzád hasonló megmondóemberek is. Téged nem ők tanítottak? Villanyszerelőnek te kitől fogsz tanulni?

Kajába, rezsibe beszáll, ha a szüleid ennyit várnak el, akkor ez így rendben van, ha többet várnának, akkor beszéljenek ők vele, ne te pattogj.

Tehetne félre lakásra, albérletre, ez igaz, de ez megint csak nem a te dolgod.

Sampon, balzsam, nos, ezek szükséges dolgok. Én sem szóróm a pénzt kozmetikumokra, de azért nagyon nem mindegy, mit teszel a hajadra, ha azt akarod, hogy évtizedek múlva is egészséges legyen. Ha nektek a szüleiddel elég a 800 ft-os sampon egy hónapig, a ti dolgotok, de van, aki ennél igényesebb.

Ha parancsolgat, ignoráld, akkor abba fogja hagyni. És főképp vegyél vissza az arcodból.

2022. aug. 8. 19:32
 44/81 anonim ***** válasza:
97%

"apa és anya minden spórolnak és a legolcsóbbat veszik maguknak.

... valami 200 ezres fizuja van, én is többet kapok most diákmunkán."

Többet keresel mint ő, mégis hagyod, hogy a szüleid mindenből a legolcsóbbat vegyék maguknak? És még a tesód a senki? :D

2022. aug. 8. 19:37
 45/81 anonim ***** válasza:
99%

Jajj, hagyjátok már. Komolyan beveszitek ezt a kamu xart?

Egy ideig én is, aztán bedobta az utóbbi 1-2 hónapban divattémává vált "tanár a pasim, a tesóm, a tesóm párja", hogy értessem meg vele, hogy egy lúzer, gyökér, csórót.

Ne válaszoljatok már neki, csak a tanárokat jár ide szidni!

2022. aug. 8. 19:39
 46/81 anonim ***** válasza:
99%

Másfél millió abszolút reális. Kb 20 év munkatapasztalattal, frissen tartott szakmai ismeretekkel, saját vállalkozásban, kiépült ügyfélkörrel, megbízható beszállítókkal.

Azt kérdezd meg a szakitól, hogy a kis csicskáinak mennyit fizet. Mert te még jó pár évig az leszel, amíg magabiztosan elsajátítod a szakma csínnyát-bínnyát. Már ha visszaveszel az arcodból és lesz aki hajlandó tanítani. Azt ne gondold, hogy kapsz egy papírt a kezedbe és akkor te már hatalmas szakember vagy.

2022. aug. 8. 19:44
 47/81 qkker1 ***** válasza:
99%
Mekkora egy bunkó vagy, kérdező!
2022. aug. 8. 19:54
 48/81 anonim ***** válasza:
99%
Te vagy a kis senki nem a nővéred.
2022. aug. 8. 19:56
 49/81 anonim ***** válasza:
97%

"Szüleim meg én hárman használunk egy 800 Ft-os sampont egy hónapig."

Aha...

2022. aug. 8. 20:06
 50/81 anonim ***** válasza:
97%

"Ne válaszoljatok már neki, csak a tanárokat jár ide szidni!"

Akkor védjük meg a tanárokat! Rájuk is fér.

2022. aug. 8. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!