Nővérem túl nagyra tartja magát, hogy lehetne megértetni vele, hogy igazából egy senki?
26 éves, egy éve dolgozik, azóta le van szállva magától, megvesz magának mindenféle drága joghurtot, samponokat, sminkes cuccokat. Miközben apa és anya minden spórolnak és a legolcsóbbat veszik maguknak.
Szóval úgy tesz, mintha gazdag lenne, közben meg igazából egy csóró senki, egy gimiben tanít és valami 200 ezres fizuja van, én is többet kapok most diákmunkán.
De azt hiszi, hogy mivel keresete van, most ő a ház ura, nekem is állandóan parancsolgatni akar.
Úgy szeretném, hogy elköltözzön már itthonról, de csak élősködik a szüleimen.
17/F
"de csak élősködik a szüleimen"
Mit csinál konkrétan, ami szerinted élősködés?
Milyen szakmával fogsz 4-szer annyit keresni? Elöbb el is kell ám végezni :D
Azt meg nem értem, hogy a testvéred miért ne vehetne normálisabb joghurtot magának, csak mert a szüleid a legolcsóbbat veszik?
"miért kéne lakbért fizetnie?"
Mert az ő korában mások már albérletben vannak vagy saját lakást vesznek, ő meg nem képes eltakarodni már innen.
"pedig fizethetne lakbért is"
Esetleg még fizessen külön bérleti díjat a fél polcért a hűtőben, ahol a joghurtot és egyebet tartja, meg mosógép amortizációs díjat, szőnyegkoptatási díjat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!