Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van olyan közeli rokon (szülő,...

Van olyan közeli rokon (szülő, testvér stb.) akit egyenesen utáltok?

Figyelt kérdés

Hatan vagyunk tesók és az egyik bátyjámmal nem éppen felhőtlen a kapcsolatom pl. egyáltalán nem beszélek, köszönés semmi, szinte már utálatot érzek iránta.

Mit ne mondjak meg is volt rá az okom ... nem törődött a beteg szüleinkel, alkohol probléma, lehúzó élősködő életmód (anyagilag, pszichésen) stb.

Ha gondoljátok itt meg is osztható a ti sztoritok.

2022. júl. 7. 18:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Az alkoholista nagymamámat aki szétütötte a kereszt anyut,meg elitta a jószágokat akiket amúgy is vert meg a macskámat taposta...gyüllölöm! Utáltam h amikor tiszta volt az agya a piától akkor a gombás lábujkörmét kellett nyirni,és én voltam a hibás mert benőtt neki mindig....utálom őt a nagypapámat is elitta meg a papot is megpofozta szégyenbe téve az egész családot....
2022. júl. 12. 20:22
 22/22 anonim ***** válasza:
94%

Anya, apa, nővérem, bátyám. Egész anyai, apai rokonság is tiltva. Senkivel se vagyok jóban. Szüleim elhordtak nekik mindennek, így nagyon lenéznek.

De férjem családját imádom.

2022. júl. 27. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!