Van olyan közeli rokon (szülő, testvér stb.) akit
egyenesen utáltok?
Figyelt kérdés
Hatan vagyunk tesók és az egyik bátyjámmal nem éppen felhőtlen a kapcsolatom pl. egyáltalán nem beszélek, köszönés semmi, szinte már utálatot érzek iránta.
Mit ne mondjak meg is volt rá az okom ... nem törődött a beteg szüleinkel, alkohol probléma, lehúzó élősködő életmód (anyagilag, pszichésen) stb.
Ha gondoljátok itt meg is osztható a ti sztoritok.
Igen van.én apámat gyűlölöm nagyon,bár nem él velünk de hát okkal
2022. júl. 7. 19:13
2/22 anonim válasza:
Anyám. Nem akarok beszélni róla, meg vele se.
2022. júl. 7. 19:14
3/22 anonim válasza:
Az apai nagyanyámat utálom.
2022. júl. 7. 19:17
4/22 anonim válasza:
Az egyik nagybátyám.. 70 és a halál közt még mindig dolgozik, mert neki és a feleségének is kevés a nyugdíja, előadja nekünk a nagy ügyvédet, lenéző és arrogáns közbe meg az ügyfelei börtön töltelék cigok, akik amúgy nem is fizetnek neki, mert nincs pénzük. Ja és közbe igazi vad fideszesek, nem látnak összefüggést a csóróságuk és a kormány között, szóval végtelen primitív emberek. Jöhetnek a lepontozások a birkáktól, de nem vagyok libsi, egyszerűen mindegyik pártot gyűlölöm 🙃
2022. júl. 7. 19:46
5/22 anonim válasza:
Igen,apámat.Sokat ivott,ilyenkor agresszív volt,vagy ha nem ivott,akkor pedig ideges volt,hogy nem tud inni,mert nem volt miből.Plusz gyúgyszerezett is és arra ivott.Anyánkat verte,minket is vert volna,de anyánk közénkállt mindig.Húgomat molesztálni akarta,de anyánk följelentette,így a rendőrök ellátták a baját,és ezzel többé nem próbálkozott.Viszont járt nőzni sok helyre,oda vitte a legtöbb pénzt is.Mikor anyámnak végre összegyűlt annyi pénze hogy eltudtunk költözni,akkor elmentünk és otthagytuk magába,hadd évődjön csak egyedül.
2022. júl. 7. 21:00
6/22 anonim válasza:
Anyukám nővérének a férje megerőszakolta anyukám nővérének a lányát, aki akkor 16 éves volt. A nagymamámnak fontos az összetartozás, ezért miatta még mindig jön az ünnepekre, én csak igen/nem válaszokat adok neki, ha kérdez tőlem valamit, de a többiek szóba állnak vele.
Nem mellesleg egész életében verte anyám nővérét, meg a gyerekeiket is, arról nem is beszélve, hogy a házasságuk alatt több nőnek is csinált gyereket.
2022. júl. 7. 21:09
7/22 anonim válasza:
Ennyire közeli nincs de amugy akad a rokonsgban.
2022. júl. 7. 21:11
8/22 Drakula válasza:
Az öcsémet régen nagyon utáltam.
Volt hogy azért vert meg, mert nem töltödött be a minecraft, ő meg unatkozott.
Végül kibékültünk, de emlékszem hogyan téptem a haját verekedésekkor, az volt a gyenge pontja, mint sámsonnak.
2022. júl. 7. 21:13
9/22 anonim válasza:
Én olyan vagyok mint Jézus és Buddha egyvelege én mindenkit szeretek a rokonságomban a Drága Joisten álgya meg öket
2022. júl. 7. 21:17
10/22 anonim válasza:
"Az öcsémet régen nagyon utáltam.
Volt hogy azért vert meg, mert nem töltödött be a minecraft, ő meg unatkozott."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!